Πετρόπουλος: Περπατάω και οι έμποροι μου λένε “επιτέλους σωθήκαμε”! (video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πετρόπουλος: Περπατάω και οι έμποροι μου λένε “επιτέλους σωθήκαμε”! (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το εγκώμιο του εαυτού του έπλεξε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, που δήλωσε πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον ευχαριστούν για τις σχετικές με τις ασφαλιστικές εισφορές διατάξεις. Σε ερώτηση της Εύης Χριστοφιλοπούλου από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Τάσος Πετρόπουλος απάντησε πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες απολαμβάνουν τις νέες διατάξεις. «Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο οι έμποροι […]

09.02.2017 | 12:55

Το εγκώμιο του εαυτού του έπλεξε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, που δήλωσε πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον ευχαριστούν για τις σχετικές με τις ασφαλιστικές εισφορές διατάξεις.

Σε ερώτηση της Εύης Χριστοφιλοπούλου από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Τάσος Πετρόπουλος απάντησε πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες απολαμβάνουν τις νέες διατάξεις.

«Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο οι έμποροι χθες με έπιαναν από τα καταστήματα και μου έλεγαν: ‘Σωθήκαμε! Επιτέλους θα πληρώνουμε εισφορές γιατί μας ζητούσαν να καταβάλλουμε 700 και 800 ευρώ και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε’», ,είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα σε χθεσινή του εμφάνιση σε εκπομπή του ΣΚΑΙ περιέγραψε ένα τέτοιο περιστατικό: «Χθες όπως βγήκα από το υπουργείο και περπατούσα, έβγαιναν απ’ τα μαγαζιά να μου πουν ότι μειώθηκαν οι εισφορές…».

Η κ. Χριστοφιλοπούλου, δεν συμφωνεί και τόσο με όσα υποστηρίζει ο κ. Πετρόπουλος, αφού απευθυνόμενη στον αναπληρωτή υπουργό, είπε πως «οι συνταξιούχοι κοιμούνται και βλέπουν εφιάλτες με εσάς και τον κ. Κατρούγκαλο, που έκανε τη βρώμικη δουλειά και τώρα είναι σε ήσυχο υπουργείο».

Ο κ. Πετρόπουλος υπογράμμισε πως η αντιπολίτευση και τα μέσα έχουν φροντίσει να παρουσιάσουν τις διατάξεις σαν επιπλέον επιβαρύνσεις, την ώρα που οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον ευχαριστούν.

Exit mobile version