Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Brexit: Βουλευτές τραγουδούν τον ύμνο της ΕΕ- Επική παρέμβαση προέδρου για τους φάλτσους (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Brexit: Βουλευτές τραγουδούν τον ύμνο της ΕΕ- Επική παρέμβαση προέδρου για τους φάλτσους (vid)

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν οι βουλευτές να εκφράσουν την γνώμη τους για το Brexit, ωστόσο δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα! Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την ενεργοποίηση του άρθρου 50 την Τετάρτη, οι βουλευτές του Σκωτσέζικου Εθνικού Κόμματος άρχισαν να σιγοτραγουδούν την μελωδία από την «Ωδή στην Χαρά» του Μπετόβεν, που έχει […]

4221396001_5316175564001_ipkg1486592545700i-thumb480x360

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν οι βουλευτές να εκφράσουν την γνώμη τους για το Brexit, ωστόσο δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα!

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την ενεργοποίηση του άρθρου 50 την Τετάρτη, οι βουλευτές του Σκωτσέζικου Εθνικού Κόμματος άρχισαν να σιγοτραγουδούν την μελωδία από την «Ωδή στην Χαρά» του Μπετόβεν, που έχει καθιερωθεί ως ύμνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολλοί ακολούθησαν και το Βρετανικό Κοινοβούλιο γέμισε με φωνές, όχι και τόσο μελωδικές!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Λίντσεϊ Χόιλ που δεν άντεξε να ακούει τους φάλτσους, παρενέβη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενοχλεί το τραγούδι, αλλά κάτι άλλο.

«Πριν το καταλάβουμε, θα μπορούσαμε να βρεθούμε να ακούμε άλλες μελωδίες, και δεν θέλω να μπούμε σε κάτι τέτοιο. Κάποιοι από τους βουλευτές δεν έχουν αρκετά καλή φωνή… Συνεπώς, παρακαλώ, δεν θέλω τραγούδια μέσα στην Αίθουσα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις