Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Παρίσταναν τους πελάτες σε Ταξί, δήλωναν εργαζόμενοι σε … φούρνο στη Νίκαια και με φαλτσέτα τους λήστευαν
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παρίσταναν τους πελάτες σε Ταξί, δήλωναν εργαζόμενοι σε … φούρνο στη Νίκαια και με φαλτσέτα τους λήστευαν

Του Πέτρου Καρσιώτη Έμπαιναν στα ταξί ως πελάτες, ξημερώματα. Πάνω στην κουβέντα δήλωναν στους οδηγούς, λόγω του προχωρημένου της ώρας, ότι εργάζονταν σε… φούρνο και ότι πήγαιναν να ανοίξουν το κατάστημα! Δεν περνούσε πολύ ώρα, όμως και απειλούσαν τους βιοπαλαιστές, ότι θα τους… ανοίξουν το κεφάλι με φαλτσέτα! Από το δίδυμο, που είχε μετατρέψει τις […]

TAXI

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έμπαιναν στα ταξί ως πελάτες, ξημερώματα.

Πάνω στην κουβέντα δήλωναν στους οδηγούς, λόγω του προχωρημένου της ώρας, ότι εργάζονταν σε… φούρνο και ότι πήγαιναν να ανοίξουν το κατάστημα!

Δεν περνούσε πολύ ώρα, όμως και απειλούσαν τους βιοπαλαιστές, ότι θα τους… ανοίξουν το κεφάλι με φαλτσέτα!

Από το δίδυμο, που είχε μετατρέψει τις νυχτερινές βάρδιες των οδηγών ταξί σε κούρσες τρόμου, συνελήφθη ο ένας και αναζητείται ο δεύτερος.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας, όπου ξετυλίγονταν οι σκηνές των ληστειών, είχαν στα χέρια τους πέντε καταγγελίες οδηγών, που συνέπιπταν ως προς την ταυτότητα των δραστών.

Επιβιβάζονταν στα ταξί, ζητούσαν να μεταβούν σε ερημικές, προεπιλεγμένες περιοχές της Νίκαιας, χωρίς φωτισμό και ερημικές.

Μόλις οι οδηγοί σταματούσαν, πάγωναν. Ο συνοδηγός τραβούσε από το μπουφάν φαλτσέτα, κατσαβίδι, μαχαίρι η λεπίδα και την ακουμπούσε στο λαιμό του οδηγού.

Ο δεύτερος που καθόταν στο πίσω κάθισμα, με βίαιες ενέργειες, άρπαζε τα χρήματα, τα κινητά τα τάμπλετ και τα χρυσαφικά που φορούσαν οι βιοπαλαιστές.

Ήδη ο ένας από τους δράστες παραπέμφθηκε σε ανακριτή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του, αλλά και την ταυτοποίηση και άλλων ληστειών σε βάρος οδηγών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις