Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σπίρτζης: “Πριν από χρόνια βάφτισα τον εγγονό του Καλογρίτσα. Να τον ξεβαφτίσω;”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπίρτζης: “Πριν από χρόνια βάφτισα τον εγγονό του Καλογρίτσα. Να τον ξεβαφτίσω;”

Ο υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης  σε τοποθέτησή του  κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, αποπειράθηκε να απαντήσει στο ζήτημα που τέθηκε από τον κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή αναφορικά με την κατάτμηση του έργου Πάτρα-Πύργος ώστε αυτό να δοθεί σε συγκεκριμένη εταιρεία συμφερόντων Καλογρίτσα. Ο κ. Σπίρτζης επεσήμανε πως “Τον Καλογρίτσα τον […]

ΣΠΙΡΤΖΗΣ

Ο υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης  σε τοποθέτησή του  κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, αποπειράθηκε να απαντήσει στο ζήτημα που τέθηκε από τον κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή αναφορικά με την κατάτμηση του έργου Πάτρα-Πύργος ώστε αυτό να δοθεί σε συγκεκριμένη εταιρεία συμφερόντων Καλογρίτσα.

Ο κ. Σπίρτζης επεσήμανε πως “Τον Καλογρίτσα τον βρήκαμε, δεν τον φτιάξαμε. Πήρε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πολύ μεγάλα έργα, το μετρό στην Αθήνα κ.ά.. Έχει μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων με τον κ. Θεοδωρικάκο που είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Περαιτέρω σημείωσε πως “Στη χώρα μας πια έχουμε εκείνες τις διαδικασίες που και να θέλει ο υπουργός να δώσει τη δουλειά στον Γεωργιάδη ή στον Καλογρίτσα δεν μπορεί. Αυτό ήταν χθες”. Ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του είπε “Πριν από χρόνια βάφτισα τον εγγονό του Καλογρίτσα. Να πάω να τον ξεβαφτίσω;”

Επιπρόσθετα σημείωσε “Επειδή διάφοροι βουλευτές ειδικεύονται στο να φτιάχνουν λάσπη παρότι δεν είναι οικοδόμοι, έστειλα το έργο Καλλονή – Σίγρι και τον τέταρτο διαγωνισμό του Πάτρα – Πύργος στους εισαγγελείς Διαφθοράς. Μόλις οι επιθεωρητές τελειώσουν το πόρισμα ή θα πρέπει εγώ να παραιτηθώ ή θα πρέπει να κάνουν κάποιοι άρση της ασυλίας που έχουν για να τους γίνει μήνυση για συκοφαντία”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις