Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / MEDIA / «Λουκέτο» σε μεγάλο ελληνικό site! Τέλος εποχής (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λουκέτο» σε μεγάλο ελληνικό site! Τέλος εποχής (pic)

Κατεβάζει… ρολά, δυστυχώς, όπως ανακοινώνει με το λογότυπό του σε μαύρο φόντο το in.gr, ο διαδικτυακός τόπος του ΔΟΛ. Η παύση λειτουργίας του έρχεται ως επακόλουθο του «τέλους» των άλλων Μέσων του ιστορικού συγκροτήματος. «Το λουκέτο στο in.gr, όπως και στα άλλα μέσα του ΔΟΛ, φαίνεται πλέον αναπόφευκτο λόγω αδυναμίας λειτουργίας του και μόνο μία κίνηση που θα ανατρέπει […]

pc

Κατεβάζει… ρολά, δυστυχώς, όπως ανακοινώνει με το λογότυπό του σε μαύρο φόντο το in.gr, ο διαδικτυακός τόπος του ΔΟΛ. Η παύση λειτουργίας του έρχεται ως επακόλουθο του «τέλους» των άλλων Μέσων του ιστορικού συγκροτήματος.

«Το λουκέτο στο in.gr, όπως και στα άλλα μέσα του ΔΟΛ, φαίνεται πλέον αναπόφευκτο λόγω αδυναμίας λειτουργίας του και μόνο μία κίνηση που θα ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα μπορεί να το αποτρέψει» τονίζεται στο ενημερωτικό site.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση

«Το in.gr δεν απευθύνθηκε ποτέ μέχρι σήμερα στους αναγνώστες του σε πρώτο ενικό. Το κάνει για πρώτη φορά τώρα, λίγους μήνες πριν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια, σε μία δύσκολη στιγμή που μαζί με τα άλλα μέσα του ΔΟΛ οδηγείται σε ασφυξία.

Σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον όπου η «κοινοτοπία του κακού» είναι το μέτρο, το in.gr προσπάθησε -και ομολογουμένως πέτυχε- να γίνει όλα αυτά τα χρόνια το σημείο αναφοράς για την έγκυρη ενημέρωση, στοιχείο που διατήρησε αναλλοίωτο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του μέχρι σήμερα και εκτιμήθηκε από τα εκατομμύρια αναγνωστών του κάθε μήνα.

Είναι η home page της ενημέρωσής τους. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία επισκεψιμότητας που το κατατάσσουν στις κορυφαίες προτιμήσεις του κοινού στη διαδικτυακή ενημέρωση.

Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία:

Αναμφίβολα, τα εύσημα ανήκουν κατά κύριο λόγο στους εργαζόμενούς του, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς. Οι ίδιοι ανθρωποι που ενώ παραμένουν για έβδομο μήνα απλήρωτοι, χρηματοδοτούν με την εργασία τους και τα έξοδα μετάβασής τους στον εργασιακό χώρο τη λειτουργία του in.gr, υπηρετώντας την ενημέρωση και προασπίζοντας ένα δημιούργημα που, για όσους είχαμε την τύχη να το υπηρετήσουμε, αποτελεί έργο ζωής.

Το in.gr έχει συναίσθηση της βαριάς κληρονομιάς που κουβαλάει. Είναι η συνέχεια σε μία μακρά αλυσίδα από βαρείς και ιστορικούς τίτλους, όπως Το Βήμα, Τα Νέα, οι Εποχές, ο Οικονομικός Ταχυδρόμος και αμέτρητες άλλες εκδόσεις που αφήσαν ανεξίτηλα τα ίχνη τους στη σύγχρονη Ιστορία μας.

Είναι ο κρίκος που συνέδεσε ένα παραδοσιακό συγκρότημα Τύπου με το μέλλον της δημοσιογραφίας και τον ανεξάντλητο κόσμο του Internet.

Ο ΔΟΛ συνολικά και κατ’ επέκταση το in.gr βρίσκονται στο τέλος μιας πορείας. Έφθασε η στιγμή που όλοι κρίνονται: οι τράπεζες, η ιδιοκτησία του ΔΟΛ και οι πολιτικοί. Όλοι βρίσκονται ενώπιον των ευθυνών τους».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις