Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατσίκης: “Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έρχεται η … δραχμή”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατσίκης: “Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έρχεται η … δραχμή”

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, δήλωσε «οι εκλογές είναι μονόδρομος εάν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση». Ενώ, ζήτησε προσάρτηση των Σκοπίων λέγοντας πως «Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να τα προσθέσουμε στην ελληνική γη ως Μακεδονία». Χαρακτήρισε, επίσης, παραμύθια τις υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του χρέους περί επιμήκυνσης και […]

KATSIKHS

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, δήλωσε «οι εκλογές είναι μονόδρομος εάν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση». Ενώ, ζήτησε προσάρτηση των Σκοπίων λέγοντας πως «Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να τα προσθέσουμε στην ελληνική γη ως Μακεδονία».

Χαρακτήρισε, επίσης, παραμύθια τις υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του χρέους περί επιμήκυνσης και απομείωσης, γιατί μέχρι τώρα, όπως είπε, δεν έχουμε δει κάτι. «Άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο» .

Τέλος, ζήτησε και προσάρτηση των Σκοπίων λέγοντας πως «Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να προσθέσουμε στην ελληνική γη, στα ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία. Να τα θεωρήσουμε ως μια ακόμη αλύτρωτη πατρίδα για μας και ο νοών νοείτω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις