Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ! Νοσηλευτής σπάει το πόδι άρρωστου παιδιού επειδή έκλαιγε (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! Νοσηλευτής σπάει το πόδι άρρωστου παιδιού επειδή έκλαιγε (video)

Δεν είναι πρώτη φορά που τα κλάματα ενός παιδιού έχουν «πληρωθεί» με τον χειρότερο τρόπο, όμως φαίνεται πως οι άνθρωποι που χάνουν την υπομονή τους και προχωρούν σε φρικτές πράξεις, είναι πολύ περισσότεροι. Η κάμερα ασφαλείας σε νοσοκομείο της Ινδίας, κατέγραψε ένα σοκαριστικό θέαμα, καθώς νοσηλευτής σπάει το πόδι ενός παιδιού, γιατί δεν άντεχε τα […]

ImageHandlerCGMT5KRN

Δεν είναι πρώτη φορά που τα κλάματα ενός παιδιού έχουν «πληρωθεί» με τον χειρότερο τρόπο, όμως φαίνεται πως οι άνθρωποι που χάνουν την υπομονή τους και προχωρούν σε φρικτές πράξεις, είναι πολύ περισσότεροι.

Η κάμερα ασφαλείας σε νοσοκομείο της Ινδίας, κατέγραψε ένα σοκαριστικό θέαμα, καθώς νοσηλευτής σπάει το πόδι ενός παιδιού, γιατί δεν άντεχε τα κλάματα του.

Το τρίχρονο παιδάκι, που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας με αναπνευστικά προβλήματα, υπέστη κάταγμα στο πόδι εξαιτίας του απότομου τραβήγματος από τον νοσηλευτή.

Όταν το παιδάκι μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, οι γιατροί κατάλαβαν πως η επιδείνωση της κατάστασης του, προήλθε από κάποιον τραυματισμό κι ενημέρωσαν τις Αρχές.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις