Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα: Βρέθηκε κοριτσάκι ξυπόλητο στον δρόμο- “Η μητέρα μου με βρίζει”, είπε
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Βρέθηκε κοριτσάκι ξυπόλητο στον δρόμο- “Η μητέρα μου με βρίζει”, είπε

Θλίψη και οργή προκαλεί η είδηση που ήρθε στη δημοσιότητα από την Πάτρα, με ένα ανήλικο κοριτσάκι που δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι γιατί όπως υποστηρίζει η μητέρα του το βρίζει. Το 11χρονο κορίτσι, περιφερόταν ξυπόλητο στους δρόμους, μέχρι που το εντόπισαν τρεις εργαζόμενες στο Άσυλο Ανιάτων στην πλατεία Παντοκράτορος. Οι γυναίκες φρόντισαν το […]

Θλίψη και οργή προκαλεί η είδηση που ήρθε στη δημοσιότητα από την Πάτρα, με ένα ανήλικο κοριτσάκι που δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι γιατί όπως υποστηρίζει η μητέρα του το βρίζει.

girlΤο 11χρονο κορίτσι, περιφερόταν ξυπόλητο στους δρόμους, μέχρι που το εντόπισαν τρεις εργαζόμενες στο Άσυλο Ανιάτων στην πλατεία Παντοκράτορος.

Οι γυναίκες φρόντισαν το κορίτσι και ενημέρωσαν τις Αρχές που έφτασαν στο σημείο.

Η μικρή είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε με την μητέρα της και δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι γιατί την βρίζει συνεχώς.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν το 11χρρονο κορίτσι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών για να εξεταστεί, όμως δεν φέρει σημάδια κακοποίησης. Στη συνέχεια εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο και μεταφέρθηκε στην οικία του.

Η μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας, ενώ διαπιστώθηκε πως ο πατέρας δεν ζει στο σπίτι και υπάρχει ένα μικρότερο παιδάκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο Εισαγγελέας διέταξε να ελευθερωθεί η μητέρα και έχει σχηματιστεί δικογραφία που βρίσκεται «στα χέρια» της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις