Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης του Τσοχατζόπουλου, παρά τα προβλήματα υγείας
ΕΛΛΑΔΑ

Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης του Τσοχατζόπουλου, παρά τα προβλήματα υγείας

Για τέταρτη φορά η ελληνική Δικαιοσύνη απορρίπτει το αίτημα αποφυλάκισης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, όσο κι αν οι συνήγοροι του επικαλούνται τα σοβαρά προβλήματα υγείας. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων είπε ομόφωνα «όχι» στην τέταρτη αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξης που έχει επιβληθεί στον κ.Τσοχατζόπουλο για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Ο […]

Για τέταρτη φορά η ελληνική Δικαιοσύνη απορρίπτει το αίτημα αποφυλάκισης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, όσο κι αν οι συνήγοροι του επικαλούνται τα σοβαρά προβλήματα υγείας.

akis3_554_355Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων είπε ομόφωνα «όχι» στην τέταρτη αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξης που έχει επιβληθεί στον κ.Τσοχατζόπουλο για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν και δεν ήταν παρών στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας ανέφερε πως τα προβλήματα υγείας δεν επιδεινώνονται- προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη όπως ορίζεται από τον νόμο- εξαιτίας του εγκλεισμού του.
“Δεν προκύπτει ότι η βλάβη θα είναι δυσανάλογη, εάν παραμείνει φυλακισμένος ο κατηγορούμενος, όταν μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας μέσα σε λίγες ώρες είδαμε ότι μπορεί να διακομιστεί σε νοσοκομείο“, είπε η εισαγγελέας.

Οι συνήγοροι του προσκόμισαν στο δικαστήριο ιατρική γνωμάτευση του Αναπλ. Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Χρήστου Κλωνάρη, που αναφέρει πως ο κ. Τσοχατζόπουλος αντιμετωπίζει επικίνδυνο φλεβικό έλκος στο πόδι, έχει δυσκολίες στην κίνηση και κρίνεται αναγκαία η νοσηλεία του.

«Χωρίς άμεση θεραπεία και εξειδικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση η κλινική του κατάσταση θα επιδεινωθεί τόσο σε τοπικό επίπεδο του άκρου όσο και σε συστηματικό επίπεδο” αναφέρει η ιατρική έκθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις