Ρίγος! Έγινε η νύχτα… μέρα για τα θύματα της Θύρας 7 (video)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρίγος! Έγινε η νύχτα… μέρα για τα θύματα της Θύρας 7 (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν οι εικόνες  έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν τουλάχιστον 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού, τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Τα συνθήματα και τα καπνογόνα δημιούργησαν μια συγκινητική ατμόσφαιρα μπροστά από το γνωστό μνημείο. Πέρασαν 36 χρόνια από εκείνη τη «μαύρη» ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ημερολόγιο έγραφε 8 […]

08.02.2017 | 09:24

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν οι εικόνες  έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν τουλάχιστον 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού, τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Τα συνθήματα και τα καπνογόνα δημιούργησαν μια συγκινητική ατμόσφαιρα μπροστά από το γνωστό μνημείο.

Πέρασαν 36 χρόνια από εκείνη τη «μαύρη» ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ημερολόγιο έγραφε 8 Φεβρουαρίου 1981, όταν μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, συνέβη η τραγωδία στη Θύρα 7. 21 φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 55 τραυματίστηκαν καθώς προσπαθούσαν να βγουν από το γήπεδο για να γιορτάσουν τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Πειραιά με 6-0.

Χθες το βράδυ της Τρίτης, περίπου 1000 φίλοι των «ερυθρόλευκων», τίμησαν την μνήμη των 21 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα.

Παρακολουθήστε το βίντεο

Exit mobile version