Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πετάξτε τα ξυραφάκια! Η μόδα φέτος θέλει… μπόλικη τρίχα!
PLUS

Πετάξτε τα ξυραφάκια! Η μόδα φέτος θέλει… μπόλικη τρίχα!

  Όλο και περισσότερες διασημότητες ακολουθούν τη νέα τάση στο αιδοίο, και φαίνεται πως σιγά- σιγά θα αρχίσει να εξαπλώνεται, χωρίς να είναι σίγουρο πώς θα το δεχτεί ο αντρικός πληθυσμός. Σύμφωνα όμως με το αμερικάνικο περιοδικό lifestyle “Tatler” και την γερμανική εφημερίδα “Bild” που αναλύει αυτή τη νέα «τρέλα», πρόκειται για κανόνα που ήρθε […]

 

659a75bc3514c14570aad007d5c9bab2Όλο και περισσότερες διασημότητες ακολουθούν τη νέα τάση στο αιδοίο, και φαίνεται πως σιγά- σιγά θα αρχίσει να εξαπλώνεται, χωρίς να είναι σίγουρο πώς θα το δεχτεί ο αντρικός πληθυσμός.

Σύμφωνα όμως με το αμερικάνικο περιοδικό lifestyle “Tatler” και την γερμανική εφημερίδα “Bild” που αναλύει αυτή τη νέα «τρέλα», πρόκειται για κανόνα που ήρθε και θα τηρηθεί από μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού.

Σταρ του Χόλιγουντ όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Μάιλι Σάιρους και η Κάμερον Ντίαζ έχουν παραδεχτεί δημοσίως ότι δεν χρησιμοποιηθούν ξυράφι, γεγονός που θα κάνει τις πιστές ακόλουθες να αντιγράψουν την τάση.

Τι λένε όμως οι ειδικοί γι’ αυτό;

Οι τρίχες υπάρχουν για να προστατεύουν το αιδοίο από τα μικρόβια, αλλά πρέπει να τηρούνται αυστηρά και οι κανόνες υγιεινής.9f07f17da23a8b8e78faa72bf8fbb02a

Εκτός αυτού, συγκρατούν τις φερομόνες , ορμόνες που εκλύει το γυναικείο σώμα όταν είναι σε σεξουαλική διέγερση ώστε να προσελκύει η γυναίκα τους άντρες με σκοπό την σεξουαλική επαφή.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι γυναίκες, είναι πως οι τρίχες σε αυτή την περιοχή, δεν ζουν πάνω από είκοσι μέρες, γι’ αυτό άλλωστε μεγαλώνουν με τόσο γρήγορο ρυθμό.

Αφού λοιπόν οι ειδικοί το υπογράφουν, και οι διάσημες το έφεραν στη μόδα, μήπως ήρθε η ώρα να πάνε τα ξυραφάκια στα σκουπίδια;

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις