Η Συρία “χαμογέλασε”: Ο πρώτος ομαδικός γάμος μετά την κατάπαυση του πυρός (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η Συρία “χαμογέλασε”: Ο πρώτος ομαδικός γάμος μετά την κατάπαυση του πυρός (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Φωτογραφίες με χαμόγελα έφτασαν από τη Συρία, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας πως η χώρα κάποια στιγμή θα γεμίσει πάλι χαρά. Ύστερα από την κατάπαυση του πυρός που συμφωνήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου από τον Άσαντ και την ένοπλη αντιπολίτευση, 30 ζευγάρια αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η ομαδική υπέροχη τελετή, οργανώθηκε από την ιδιωτική […]

07.02.2017 | 14:02

Φωτογραφίες με χαμόγελα έφτασαν από τη Συρία, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας πως η χώρα κάποια στιγμή θα γεμίσει πάλι χαρά.

Ύστερα από την κατάπαυση του πυρός που συμφωνήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου από τον Άσαντ και την ένοπλη αντιπολίτευση, 30 ζευγάρια αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Η ομαδική υπέροχη τελετή, οργανώθηκε από την ιδιωτική τηλεφωνική εταιρεία «SyriaTel», η οποία τον Σεπτέμβρη θα οργανώσει έναν ακόμη γάμο, με 120 ζευγάρια. Στόχος της εταιρείας είναι η φροντίδα των ηρώων του πολέμου και το πρόγραμμα της ονομάζεται «Στις καλές και στις κακές στιγμές».

Ο επικεφαλής της «SyriaTel» υποστήριξε πως: «Η SyriaTel έχει ένα δόγμα στο οποίο πιστεύει. Αυτό είναι ότι στεκόμαστε στο πλευρό των ηρώων του στρατού της Συρίας. Είναι μια στιγμή εθνικής νίκης, που αντιπροσωπεύει την κουλτούρα της ζωής και της ελπίδας».

Οι τριάντα κοπέλες έλαμπαν από ευτυχία, και τα λευκά τους νυφικά μας έκαναν να ξεχάσουμε για λίγο τις φρικτές φωτογραφίες που έφταναν από τη Συρία.

Οι άντρες που κρατούσαν σφιχτά τις αγαπημένες τους, φορούσαν τη στρατιωτική τους στολή και κοιτούσαν με απόλυτη αγάπη τις γυναίκες που έμειναν εκεί να τους φροντίζουν.

Exit mobile version