Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οι φήμες οργιάζουν και ο Μακρόν ξεσπά: “Δεν είμαι ομοφυλόφιλος”! (pic- vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Οι φήμες οργιάζουν και ο Μακρόν ξεσπά: “Δεν είμαι ομοφυλόφιλος”! (pic- vid)

Ενώ οι φήμες οργιάζουν για σχέση του υποψήφιου για τη γαλλική προεδρία Εμανουέλ Μακρόν, με τον γοητευτικό δημοσιογράφο του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού ομίλου της Γαλλίας “Radio France”, Ματιέ Γκαλέ ο ίδιος βγαίνει ατάραχος και διαψεύδει. Τουλάχιστον έτσι προσπάθησε να δείχνει, καθώς η αντίδραση του φάνηκε περισσότερο με «ξέσπασμα», καθώς προέβη σε αυτήν τη κίνηση κατά τη […]

newego_LARGE_t_1101_55235774_type13145

Ενώ οι φήμες οργιάζουν για σχέση του υποψήφιου για τη γαλλική προεδρία Εμανουέλ Μακρόν, με τον γοητευτικό δημοσιογράφο του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού ομίλου της Γαλλίας “Radio France”, Ματιέ Γκαλέ ο ίδιος βγαίνει ατάραχος και διαψεύδει.

Τουλάχιστον έτσι προσπάθησε να δείχνει, καθώς η αντίδραση του φάνηκε περισσότερο με «ξέσπασμα», καθώς προέβη σε αυτήν τη κίνηση κατά τη διάρκεια προεκλογικής του εκστρατείας στη θεατρική σκηνή του “Bobino”.

5899a24dcd3a185df00f214a

Ο πρώην υπουργός του Ολάντ, που διεκδικεί την προεδρία με το κίνημα “Εn Marche”, απάντησε λίγο πριν φτάσει στα προσωπικά του, και στις κατηγορίες του δεξιού Φιγιόν.

Ο Ματιέ Γκαλέ

matie-gallos-dyo MathieuGallet

«Ορισμένοι σκέφτονται ότι είμαστε μία σέκτα. Το σχέδιο γι’ αυτή την χώρα είναι αυτή η σέκτα να απαριθμήσει πάνω από 60 εκατομμύρια υποστηρικτών”, είπε χαρακτηριστικά ο Μακρόν.

Κι έφτασε και στις επίμαχες φήμες, λέγοντας πως «δεν μπορώ να εμφανίζομαι διπλός».

Κάπου εκεί, έβαλε και την σύζυγο του στην κουβέντα: «Μοιράζεται τη ζωή μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν μπορώ να εμφανίζομαι διπλός. Ακόμα και σε δείπνα στη πόλη αν λέτε ότι έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ, είναι το ολόγραμμά μου που μου ξέφυγε, δεν μπορώ να είμαι εγώ», είπε ειρωνικά σύμφωνα με το δημοσίευμα της  “Liberation”.

Η πέτρα του σκανδάλου, είναι ο 40χρονος Ματιέ Γκαλέ που παλαιότερα απασχόλησε τα μέσα για την φημολογούμενη σχέση του με τον υπουργό Πολιτισμού επί Σαρκοζί, Φρεντερίκ Μιτεράν και ανιψιό του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις