Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επιστολή αποδεικνύει πως ο Μπιν Λάντεν διέταζε τους τζιχαντιστές να αυνανιστούν
ΚΟΣΜΟΣ

Επιστολή αποδεικνύει πως ο Μπιν Λάντεν διέταζε τους τζιχαντιστές να αυνανιστούν

  Μια επιστολή από τις 49 που κατασχέθηκαν το 2011 και δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, δείχνει πως ο Οσάμα μπιν Λάντεν έδινε διαταγές στους τζιχαντιστές ακόμη και για τον αυνανισμό τους. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o πρώην ηγέτης της Αλ Κάιντα δεν επέτρεπε να […]

 

Οσάμα Μπιν Λάντεν

Μια επιστολή από τις 49 που κατασχέθηκαν το 2011 και δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, δείχνει πως ο Οσάμα μπιν Λάντεν έδινε διαταγές στους τζιχαντιστές ακόμη και για τον αυνανισμό τους.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o πρώην ηγέτης της Αλ Κάιντα δεν επέτρεπε να αυνανίζονται συχνά οι τζιχαντιστές, παρά μόνο κάτω από ειδικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, για να δοθεί η εντολή αυτοικανοποίησης, έπρεπε να απέχουν από τη σεξουαλική δραστηριότητα με τη σύζυγο τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Ο Οσάμα μπιν Λάντεν δεν έδινε μόνο οδηγίες στα μέλη της τρομοκρατικής του οργάνωσης για το πότε πρέπει να επιτεθούν οι τρομοκράτες αλλά για το πότε μπορούσαν να αυτοικανοποιηθούν.  Για παράδειγμα, όταν οι τρομοκράτες έμεναν μακριά από τις συζύγους τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο αυνανισμός ήταν επιτρεπτός”, γράφει η εφημερίδα.

Η επίμαχη επιστολή με παραλήπτη βοηθό του Οσάμα στη Βόρειο Αφρική, δεν είχε μόνο στρατιωτικές οδηγίες του πρώην ηγέτη αλλά υπήρχαν αναφορές και στον αυνανισμό.

«Ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο και άκρως απόρρητο θέμα αφορά το πρόβλημα των αδελφών σε ατυχή αγαμία λόγω της έλλειψης διαθεσιμότητας των συζύγων τους …Προσευχόμαστε στο Θεό να τους απελευθερώσει…Κατά την άποψή μας, δεν έχουμε καμία αντίρρηση , οι αδελφοί μπορούν να αυνανίζονται υπό αυτές τις συνθήκες, δεδομένου ότι αυτό είναι μια ακραία περίπτωση».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καταδρομείς που σκότωσαν τον Οσάμα, εντόπισαν στο σπίτι του τεράστια και σύγχρονη συλλογή από πορνό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις