Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία στην Ηλεία: Σκοτώθηκε λίγο πριν γεννήσει η γυναίκα του το δεύτερο παιδί τους
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ηλεία: Σκοτώθηκε λίγο πριν γεννήσει η γυναίκα του το δεύτερο παιδί τους

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 31χρονου Ευρυβιάδη Κόττα που σκοτώθηκε από εργατικό ατύχημα, λίγο πριν «υποδεχτεί» το δεύτερο παιδί του. Ο άτυχος νεαρός, εργαζόταν στο έργο κοντά στον άξονα της «Ολυμπίας Οδού» λίγο πριν το Γεράκι Αμαλιάδας, για την κατασκευή μιας υδατοδεξαμενής. Ο Ευρυβιάδης προσπάθησε να βγάλει ένα καλούπι από την δεξαμενή, όμως […]

ImageHandler8VYU26I8

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 31χρονου Ευρυβιάδη Κόττα που σκοτώθηκε από εργατικό ατύχημα, λίγο πριν «υποδεχτεί» το δεύτερο παιδί του.

Ο άτυχος νεαρός, εργαζόταν στο έργο κοντά στον άξονα της «Ολυμπίας Οδού» λίγο πριν το Γεράκι Αμαλιάδας, για την κατασκευή μιας υδατοδεξαμενής.

paidakia1

Ο Ευρυβιάδης προσπάθησε να βγάλει ένα καλούπι από την δεξαμενή, όμως έπεσε στο στήθος του ολόκληρο το πάνελ, βάρους 400 κιλών και τον αποτελείωσε.

Ο πατέρας του βρισκόταν κοντά στο σημείο και πανικοβλημένος έτρεξε να τον βοηθήσει. Τον έβαλε μαζί με τους υπόλοιπους εργάτες στο αυτοκίνητο και έφυγαν για το νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί ήξεραν πως οι προσπάθειες που έκαναν ήταν περιττές.

paidakia2

Ο 31χρονος έφτασε ήδη νεκρός στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί έβαλαν τα δυνατά τους μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο δήμαρχος Hλείας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, που είναι πολύ στενός φίλος της οικογενείας,μίλησε στο protothema και συγκλονίζει: «Ένας βιοπαλαιστής, ένα παιδάκι που με τον πατέρα του και τα αδέρφια του δουλεύουν από μικρά παιδιά. Τον ήξερα από μικρό παιδάκι και αυτόν και τη γυναίκα του που την άφησε μόνη της με ένα παιδί στην αγκαλιά δύο ετών και το άλλο μέσα στην κοιλιά της. Άτυχο παιδί όμως ο Ευρυβιάδης γιατί πριν λίγο καιρό είχε πέσει από μια οικοδομή αλλά σώθηκε. Είχε ταλαιπωρηθεί με ένα άλλο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας το οποίο το ξεπέρασε και αυτό και τώρα τελείως άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την τραγική κατάληξη που είχε ο Ευρυβιάδης μας», λέει.

Η σύζυγος του, που σε λίγες ημέρες θα τον έκανε πατέρα για δεύτερη φορά, δεν μπορεί να δεχθεί το τραγικό παιχνίδι της μοίρας… Τα όνειρα τους, χάνονται καθώς τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις