Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός πήγε να ελέγξει αν εκδίδονται γυναίκες κι έκανε σεξ με μία από αυτές!
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός πήγε να ελέγξει αν εκδίδονται γυναίκες κι έκανε σεξ με μία από αυτές!

Στα δικαστήρια έχει φτάσει η απίστευτη υπόθεση του αστυνομικού, που αντί να κάνει τον έλεγχο για πορνεία σε νυχτερινό μαγαζί της επαρχίας, έκανε σεξ με εκδιδόμενη. Ο 38χρονος πήγε στο μαγαζί, ύστερα από εντολή της υπηρεσίας του εξαιτίας καταγγελίας, με σκοπό να ελέγξει αν οι γυναίκες προχωρούν σε σεξουαλική πράξη με τους θαμώνες του καταστήματος, […]

9e2860452c1d2b0e6a12880faacca72d_XL

Στα δικαστήρια έχει φτάσει η απίστευτη υπόθεση του αστυνομικού, που αντί να κάνει τον έλεγχο για πορνεία σε νυχτερινό μαγαζί της επαρχίας, έκανε σεξ με εκδιδόμενη.

Ο 38χρονος πήγε στο μαγαζί, ύστερα από εντολή της υπηρεσίας του εξαιτίας καταγγελίας, με σκοπό να ελέγξει αν οι γυναίκες προχωρούν σε σεξουαλική πράξη με τους θαμώνες του καταστήματος, έναντι αμοιβής.

Μαζί με συναδέλφους, ο αστυνομικός έκατσε στο τραπέζι του μπαρ και προσποιούμενος τον πελάτη παρήγγειλε ποτό και όταν η κοπέλα τον πλησίασε άρχισαν τον διάλογο.

Αρχικά ο αστυνομικός εκμαίευε πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο μαγαζί, όμως σχετικά γρήγορα άρχισαν να ανταλλάσσουν σεξουαλικές πράξεις, μέχρι που ολοκλήρωσαν την επαφή! Όταν όλα τελείωσαν, έδωσε στην κοπέλα τα 70 ευρώ που είχαν συμφωνηθεί και ενημέρωσε τους συναδέλφους του προκειμένου να ελέγξουν το νυχτερινό κέντρο.

Ο ίδιος, κατά την εξέταση του, υποστήριξε πως όλα έγιναν βάσει σκοπού: «Την κέρασα ένα ποτό και εκείνη ενημέρωσε έναν άνδρα, ο οποίος της παρέδωσε μία μάρκα. Η ίδια γυναίκα μου είπε ότι με ένα ακόμη ποτό, θα μου έκανε στοματικό έρωτα. Εγώ δέχθηκα και τη ρώτησα αν έπρεπε να προκαταβάλλω το χρηματικό ποσό. Τότε εκείνη απάντησε αρνητικά λέγοντας μου, “στο τέλος” και ενημέρωσε τον ίδιο άνδρα ο οποίος της παρέδωσε ακόμη μία μάρκα. Κατά τη διάρκεια της πράξης, τη ρώτησα αν γίνεται και κάτι περισσότερο και εκείνη μου απάντησε ότι αν την κερνούσα άλλα δυο ποτά, θα ερχόμασταν σε ερωτική επαφή. Συμφώνησα, τη ρώτησα και πάλι αν έπρεπε να προκαταβάλλω το ποσό και έλαβα την ίδια αρνητική απάντηση. Στο τέλος των πράξεων, της έδωσα 70 ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την Υπηρεσία μου».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις