Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Διέρρηξαν εργοστάσιο της Jaguar – Land Rover και πήραν κινητήρες αξίας 3.000.000€!
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διέρρηξαν εργοστάσιο της Jaguar – Land Rover και πήραν κινητήρες αξίας 3.000.000€!

Διάρρηξη με κινηματογραφικό τρόπο, έγινε στο εργοστάσιο της JLR στο Σόλιχαλ της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς οι διαρρήκτες  αφαίρεσαν τεράστιο αριθμό κινητήρων, αξίας μεγαλύτερης των 3.000.000€. Οι διαρρήκτες μπήκαν κανονικά στο εργοστάσιο από την φυλασσόμενη κεντρική πύλη τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, με έναν κλεμμένο τράκτορα. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν σε αυτόν ρυμουλκούμενο γεμάτο με κινητήρες και […]

jaguar_1

Διάρρηξη με κινηματογραφικό τρόπο, έγινε στο εργοστάσιο της JLR στο Σόλιχαλ της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς οι διαρρήκτες  αφαίρεσαν τεράστιο αριθμό κινητήρων, αξίας μεγαλύτερης των 3.000.000€.

Οι διαρρήκτες μπήκαν κανονικά στο εργοστάσιο από την φυλασσόμενη κεντρική πύλη τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, με έναν κλεμμένο τράκτορα. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν σε αυτόν ρυμουλκούμενο γεμάτο με κινητήρες και έφυγαν σαν κύριοι.

Ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η ληστεία, αφήνει σαφείς υπόνοιες για την εμπλοκή ατόμων που γνωρίζουν τα δεδομένα ασφαλείας του εργοστασίου και είχαν πρόσβαση στα απαραίτητα έγγραφα που θα τους επέτρεπαν να μπουν και να βγουν από το εργοστάσιο. Εντύπωση επίσης προκαλεί ότι και οι δύο φάσεις της ληστείας, κράτησαν περίπου 6 λεπτά η καθεμιά. Γεγονός που δείχνει εκτός από τρομερή ακρίβεια, επαγγελματισμό και λεπτομερή γνώση των εγκαταστάσεων.

Η αστυνομία του Σόλιχαλ, με σχετική ανάρτησή της στο fb, καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να δώσει πληροφορίες στην αστυνομία, ενώ η Jaguar – Land Rover ανακοίνωσε ότι όποιος συμβάλλει στον εντοπισμό των δραστών, θα λάβει σημαντική χρηματική αμοιβή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις