Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τον συνέλαβε η ΔΙΑΣ μόλις βγήκε φορτωμένος με χρυσαφικά από διώροφη κατοικία της Νέας Ερυθραίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον συνέλαβε η ΔΙΑΣ μόλις βγήκε φορτωμένος με χρυσαφικά από διώροφη κατοικία της Νέας Ερυθραίας

Του Πέτρου Καρσιώτη Σαράντα εξάχρονος, που μαζί με συνεργό του «προτιμούσε»  κατοικίες των Βορείων Προαστίων, όπου εισέβαλε και σήκωνε κοσμήματα και μετρητά, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, στη Νέα Ερυθραία,  για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες. Οι δράστες είχαν εισβάλει εν ώρα απουσίας των ενοίκων,  σε διώροφη κατοικία στη Νέα Ερυθραία και στη συνέχεια αφαίρεσαν από […]

dias

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σαράντα εξάχρονος, που μαζί με συνεργό του «προτιμούσε»  κατοικίες των Βορείων Προαστίων, όπου εισέβαλε και σήκωνε κοσμήματα και μετρητά, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, στη Νέα Ερυθραία,  για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες.

Οι δράστες είχαν εισβάλει εν ώρα απουσίας των ενοίκων,  σε διώροφη κατοικία στη Νέα Ερυθραία και στη συνέχεια αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα. Προτού διαφύγουν, ο 46χρονος έγινε αντιληπτός και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, μετά από καταδίωξη τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκε, μία τσάντα η οποία περιείχε διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και πληθώρα από δακτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, αλυσίδες λαιμού, κολιέ, σταυρούς, καρφίτσες και μενταγιόν, τα οποία μόλις είχε αφαιρέσει από το σπίτι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, ο δράστης είχε διαπράξει, κατά την τελευταία διετία, 14 κλοπές στις περιοχές Γλυφάδας, Κηφισιάς,  Νέας Ερυθραίας, αλλά και Αιγάλεω ,  καθώς επίσης και δυο ληστείες στην περιοχή της Κηφισιάς.

Από δύο άτομα με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις