Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στο Ψυχικό έπεσε ο επικεφαλής του γραφείου συνδέσμου των Σκοπίων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στο Ψυχικό έπεσε ο επικεφαλής του γραφείου συνδέσμου των Σκοπίων

Του Πέτρου Καρσιώτη Άγνωστοι, διέρρηξαν το διαμέρισμα του επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου των Σκοπίων, στο Ψυχικό και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Η διάρρηξη στο σπίτι του διπλωματικού υπαλλήλου συνέβη στο χρονικό διάστημα από τη 1 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου έως τις 6 το απόγευμα. Αυτές τις ώρες ο ίδιος η σύζυγός του […]

peripolg-thumb-large

Του Πέτρου Καρσιώτη

Άγνωστοι, διέρρηξαν το διαμέρισμα του επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου των Σκοπίων, στο Ψυχικό και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Η διάρρηξη στο σπίτι του διπλωματικού υπαλλήλου συνέβη στο χρονικό διάστημα από τη 1 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου έως τις 6 το απόγευμα.

Αυτές τις ώρες ο ίδιος η σύζυγός του και το ανήλικο παιδί τους, απουσίαζαν από το σπίτι.

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άγνωστοι «ποντικοί», οι οποίοι βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα, αφού παραβίασαν ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Έψαξαν σε διάφορους χώρους του σπιτιού και τελικά όπως κατήγγειλε ο διπλωματικός υπάλληλος αφαίρεσαν λίγα χρήματα και κοσμήματα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν την Κυριακή οπότε και αστυνομικοί του εγκληματολογικού έφθασαν στο Ψυχικό για τη λήψη τυχόν αποτυπωμάτων.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες ελληνικές αρχές και το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε τη διάθεση μόνιμης φύλαξης της οικίας του Σκοπιανού ακολούθου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις