Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μπλόκο σε φορτίο κοκαΐνης από τη Δίωξη Ναρκωτικών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (Photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλόκο σε φορτίο κοκαΐνης από τη Δίωξη Ναρκωτικών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (Photos)

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο κιλά και 230 γραμμάρια κοκαΐνης, που προοριζόταν για στέκια της νυχτερινής Αθήνας, μετέφεραν από την Ολλανδία στην Ελλάδα, οδηγός και συνοδηγός φορτηγού αυτοκινήτου διεθνών μεταφορών. Οι δύο Έλληνες, ηλικίας 48 και 49 ετών,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από αξιοποίηση, όπως αναφέρεται, πληροφοριών για εισαγωγή και […]

Καταγραφή

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο κιλά και 230 γραμμάρια κοκαΐνης, που προοριζόταν για στέκια της νυχτερινής Αθήνας, μετέφεραν από την Ολλανδία στην Ελλάδα, οδηγός και συνοδηγός φορτηγού αυτοκινήτου διεθνών μεταφορών.

Οι δύο Έλληνες, ηλικίας 48 και 49 ετών,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από αξιοποίηση, όπως αναφέρεται, πληροφοριών για εισαγωγή και μεταφορά από την Ολλανδία στη χώρα μας,  σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης.

Πριν φθάσουν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας οι αστυνομικοί, είχαν ταυτοποιήσει  τα στοιχεία των εμπλεκομένων και είχαν πιστοποιήσει την  εγκληματική τους δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών.

Η επέμβαση της ομάδας των αστυνομικών έγινε, όταν  ο  μεν 48χρονος ως οδηγός ο δε 49χρονος ως συνοδηγός, βγήκαν με το φορτηγό από πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ανκόνα-Ηγουμενίτσα,  στο πορθμείο.

Μετά από έρευνα, στο εσωτερικό του μεγάλου φορτηγού, βρέθηκαν κρυμμένα δύο δέματα  με ποσότητα κοκαΐνης βάρους δύο κιλών και 230 γραμμάριων.

Όπως διαπιστώθηκε, την ποσότητα κοκαΐνης την είχαν παραλάβει στην Ολλανδία και θα διοχέτευαν στην εγχώρια αγορά ναρκωτικών.

Εκτός από την κοκαΐνη, κατασχέθηκαν 6.425 ευρώ, 7 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το φορτηγό Διεθνών Μεταφορών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις