Ζούραρις: “Τα μέτρα θα έρθουν μετά το 2019. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει ως τότε”!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζούραρις: “Τα μέτρα θα έρθουν μετά το 2019. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει ως τότε”!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Εν όψει των μέτρων που περιμένουν τη χώρα μας, οι κυβερνώντες κάνουν δηλώσεις σε μία προσπάθεια να καθησυχάσουν τον λαό. Ακολουθώντας αυτή τη γραμμή, ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις μίλησε για τα μαύρα μαντάτα που έφερε η έκθεση του ΔΝΤ και δείχνει ως μονόδρομο τα νέα μέτρα, και το σχόλιο του ήταν πολύ… εντυπωσιακό! Μιλώντας […]

06.02.2017 | 09:25

Εν όψει των μέτρων που περιμένουν τη χώρα μας, οι κυβερνώντες κάνουν δηλώσεις σε μία προσπάθεια να καθησυχάσουν τον λαό.

Ακολουθώντας αυτή τη γραμμή, ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις μίλησε για τα μαύρα μαντάτα που έφερε η έκθεση του ΔΝΤ και δείχνει ως μονόδρομο τα νέα μέτρα, και το σχόλιο του ήταν πολύ… εντυπωσιακό!

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, είπε χαρακτηριστικά: «Να δούμε πώς θα είναι το πακέτο μέτρων που μας προτείνουν. Εάν δεν επιβαρύνουμε καθόλου ούτε τη φορολογία ούτε τις συντάξεις για το 2017 και το 2018 και πούμε για μέτρα που θα αφορούν για μετά το 2019 βλέπουμε. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019»!

Με άγνωστο αν θα υπάρχει σε δύο χρόνια η χώρα μας ή ο κόσμος, ο κ. Ζούραρις πρόσθεσε πως «εάν πούμε ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση αρχίσει μετά το 2019, σημαίνει ότι κερδίσαμε δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση, αυτό σημαίνει αντίσταση».

Ο υφυπουργός Παιδείας τόνισε πως μια υπογραφή της κυβέρνησης θα ήταν τεράστια ήττα, ενώ μίλησε και για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης που ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί, υποστηρίζοντας πως οφείλεται στην αντίσταση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Στη διαπραγμάτευση είναι δύο. Η Ελλάς είναι νικημένη. Ο νικημένος έχει μια τάση να επιβάλλει απολύτως την ισχύ του. Αν καθυστερεί η διαπραγμάτευση είναι γιατί αντιστεκόμαστε. Ποικιλοτρόπως», είπε.

Για το επίμαχο θέμα περί κατάργησης της διδασκαλίας της «Αντιγόνης» στο Λύκειο, είπε πως κάτι τέτοιο είναι «φρικτό», ωστόσο δεν γνώριζε λεπτομέρειες για να κάνει περαιτέρω δηλώσεις.

Exit mobile version