Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αλέξης Τσίπρας: “Η αβεβαιότητα τελειώνει”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: “Η αβεβαιότητα τελειώνει”

Τέλος στην αβεβαιότητα που βασανίζει καθημερινά τους Έλληνες, υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε δημοσιογράφους. Βγαίνοντας από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης. Προηγήθηκε η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι υπουργοί Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο κ. Δημήτρης […]

tsipras2_11

Τέλος στην αβεβαιότητα που βασανίζει καθημερινά τους Έλληνες, υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε δημοσιογράφους.

Βγαίνοντας από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Προηγήθηκε η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι υπουργοί Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος και η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβιγκου.

Για αύριο, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος ώστε να συζητηθούν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης που εξαρτώνται και από τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΝΤ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις