Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γαλλία: Οι δυο ταυτόχρονες ομιλίες του Μελανσόν, ως… τρισδιάστατος! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Οι δυο ταυτόχρονες ομιλίες του Μελανσόν, ως… τρισδιάστατος! (video)

Αν και υπάρχουν 500 χιλιόμετρα που χωρίζουν τη Λυόν από το Παρίσι, ο υποψήφιος της γαλλικής αριστεράς Ζαν Λουκ Μελανσόν έπρεπε οπωσδήποτε να μιλήσει ταυτόχρονα στους πολίτες και των δύο πόλεων. Και τα κατάφερε, με έναν πρωτότυπο τρόπο. Το σώμα του βρισκόταν στη Λυόν, όμως ως τρισδιάστατο ολόγραμμα εμφανιζόταν και στο Παρίσι! «Πού βρίσκομαι τώρα; […]

ImageHandlerKP1TFQML

Αν και υπάρχουν 500 χιλιόμετρα που χωρίζουν τη Λυόν από το Παρίσι, ο υποψήφιος της γαλλικής αριστεράς Ζαν Λουκ Μελανσόν έπρεπε οπωσδήποτε να μιλήσει ταυτόχρονα στους πολίτες και των δύο πόλεων.

Και τα κατάφερε, με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Το σώμα του βρισκόταν στη Λυόν, όμως ως τρισδιάστατο ολόγραμμα εμφανιζόταν και στο Παρίσι!

«Πού βρίσκομαι τώρα; Είμαι στη Λυόν και τώρα και στο Παρίσι», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Μελανσόν στην ομιλία του την Κυριακή που έκανε αστειευόμενος κινήσεις ταχυδακτυλουργού.

Ο υποψήφιος της αριστεράς, «έβγαινε» με καθυστέρηση δύο λεπτών στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, χάρη στην καινοτομία που ανέλαβε η εταιρεία Adrénaline και κόστισε περίπου 30.000-40.000 ευρώ.

Στη Λυόν παρευρέθηκαν 12.000 πολίτες και 6.000 στο Παρίσι, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Μελανσόν.

«Πρόκειται για μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε αυτό που όλοι γνωρίζουμε: Ότι όταν το ανθρώπινο πνεύμα δημιουργεί, τότε δεν μπορεί να περιοριστεί από κανένα χρώμα δέρματος, θρησκεία ή φύλο», τόνισε ο Μελανσόν, που λατρεύει και ακολουθεί πιστά την τεχνολογική εξέλιξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις