Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Ισίδωρος Κούβελος: Αναβλήθηκαν οι εκλογές στην ΕΟΕ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Ισίδωρος Κούβελος: Αναβλήθηκαν οι εκλογές στην ΕΟΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Από τον Σωτήρη Τριανταφύλλου Στο «Ωνάσειο» με ενοχλήσεις στο στήθος μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Ισίδωρος Κούβελος, ανήμερα των εκλογών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε αναβολή οι προγραμματισμένες για σήμερα εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Την απόφαση για αναβολή πήρε ο προεδρεύων στην ΕΟΕ και πρώην μέλος της ΔΟΕ, Λάμπης Νικολάου.  […]

06.02.2017 | 17:12

Από τον Σωτήρη Τριανταφύλλου

Στο «Ωνάσειο» με ενοχλήσεις στο στήθος μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Ισίδωρος Κούβελος, ανήμερα των εκλογών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε αναβολή οι προγραμματισμένες για σήμερα εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Την απόφαση για αναβολή πήρε ο προεδρεύων στην ΕΟΕ και πρώην μέλος της ΔΟΕ, Λάμπης Νικολάου.  Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το νομικό πλαίσιο στο οποίο στηρίχτηκε η απόφαση για την αναβολή, ούτε πότε θα οριστούν εκ νέου εκλογές.

Αντίπαλος του Ισίδωρου Κούβελου στις εκλογές αυτές είναι ο Σπύρος Καπράλος που μετά τις δικαστικές αποφάσεις που εκδόθηκαν το πρωί φέρεται να ήταν το φαβορί. Αυτό γιατί απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του  προέδρου της Ποδηλασίας, Θανάση Τερζή, κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση.

Ο τελευταίος, που πλέον δεν αντιμετωπίζει κώλυμα με τη διατήρηση έμμισθης θέσης στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, θα ψηφίσει για λογαριασμό της ομοσπονδίας ποδηλασίας και πληροφορίες αναφέρουν πως είναι υπέρ Καπράλου, σε αντίθεση με τον κ. Τερζή που στήριζε τον Ισίδωρο Κούβελο.

Το ίδιο συνέβη και με την αναπληρωματική εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ Ξένια Αργιτάκη που θα ψηφίσει κανονικά στις εκλογές, καθώς απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Νίκος Τσώνης.

 

Exit mobile version