Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φυλακισμένες σε διαμερίσματα και ξενοδοχείο επτά Μολδαβές από ομάδα μαστροπών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακισμένες σε διαμερίσματα και ξενοδοχείο επτά Μολδαβές από ομάδα μαστροπών

Του Πέτρου Καρσιώτη Επτά κοπέλες από τη Μολδαβία, που ήρθαν στην Ελλάδα για να βρουν μια αξιοπρεπή εργασία, εξαπατημένες από κακοποιούς, έπεσαν στα νύχια μαστροπών, οι οποίοι τις φυλάκισαν σε δυο διαμερίσματα της Αθήνας και στο δωμάτιο ξενοδοχείου του κέντρου. Οδηγοί αυτοκινήτων του κυκλώματος, παραλάμβαναν καθημερινά τις κοπέλες και τις μετέφεραν σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, […]

porneia-650x447

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επτά κοπέλες από τη Μολδαβία, που ήρθαν στην Ελλάδα για να βρουν μια αξιοπρεπή εργασία, εξαπατημένες από κακοποιούς, έπεσαν στα νύχια μαστροπών, οι οποίοι τις φυλάκισαν σε δυο διαμερίσματα της Αθήνας και στο δωμάτιο ξενοδοχείου του κέντρου.

Οδηγοί αυτοκινήτων του κυκλώματος, παραλάμβαναν καθημερινά τις κοπέλες και τις μετέφεραν σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, όπου πραγματοποιούνταν τα ερωτικά ραντεβού με πελάτες που πλήρωναν 130 ευρώ ανά ώρα.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης -τέσσερις Έλληνες, ένας Ρουμάνος και μία Μολδαβή- έβρισκαν κοπέλες που ζούσαν σε συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης στη χώρα τους, κάτι που κάνουν τα τελευταία 25 χρόνια.

Υπόσχονταν ότι θα βρουν για τα θύματα αξιοπρεπή εργασία

Υπόσχονταν, μέσω αγγελιών που καταχωρούσαν σε ιστοσελίδες ανεύρεσης εργασίας,  ότι θα τους βρουν μία… αξιοπρεπή δουλειά στην Αθήνα, πείθοντας τες να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για μία καλύτερη τύχη.

Όταν πατούσαν, ωστόσο, το πόδι τους στην Αθήνα, άρχιζε γι αυτές ο εφιάλτης. Τις έβαζαν με τη βία σε διαμερίσματα-«κελιά» μέχρι να κάμψουν οι αντιστάσεις τους και στη συνέχεια, τις εξέδιδαν αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Απελευθερώθηκαν επτά Μολδαβές –Φιλοξενούνται σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απελευθερώθηκαν επτά κοπέλες από τη Μολδαβία, οι οποίες βρέθηκαν φυλακισμένες μέσα σε δύο διαμερίσματα και ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν σε ειδικό κέντρο για κακοποιημένες γυναίκες.

Η εγκληματική οργάνωση είχε δομηθεί εδώ και έξι μήνες.

Η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, εντόπισε τα διαμερίσματα-φυλακές και απελευθέρωσε τα θύματα της εμπορίας ανθρώπων.

Στην κατοχή των μαστροπών κατασχέθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα, 9.720 ευρώ και πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων που αφορούσαν στη λειτουργία της οργάνωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις