Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Τραμπ: “Σέβομαι τον Πούτιν κι ας είναι δολοφόνος, ούτε εμείς είμαστε αθώοι” (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: “Σέβομαι τον Πούτιν κι ας είναι δολοφόνος, ούτε εμείς είμαστε αθώοι” (video)

Η στιγμή που ο διάσημος δημοσιογράφος Μπιλ Ο’ Ρέιλι, αποκαλεί τον Ρώσο πρόεδρο «δολοφόνο», δεν φέρνει καθόλου σε δύσκολη θέση τον Ντόναλντ Τραμπ που με πλάγιο τρόπο αποδέχτηκε τον χαρακτηρισμό. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Πούτιν, και υπογράμμισε τη σημασία που έχει η καλή […]

90

Η στιγμή που ο διάσημος δημοσιογράφος Μπιλ Ο’ Ρέιλι, αποκαλεί τον Ρώσο πρόεδρο «δολοφόνο», δεν φέρνει καθόλου σε δύσκολη θέση τον Ντόναλντ Τραμπ που με πλάγιο τρόπο αποδέχτηκε τον χαρακτηρισμό.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Πούτιν, και υπογράμμισε τη σημασία που έχει η καλή σχέση μεταξύ των δύο χωρών.

«Σέβομαι τον Πούτιν» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, με τον δημοσιογράφο να διακόπτει, λέγοντας πως ο Ρώσος πρόεδρος «είναι όμως δολοφόνος».

«Υπάρχουν αρκετοί δολοφόνοι, έχουμε αρκετούς και στις ΗΠΑ. Τι; Πιστεύετε ότι η χώρα μας είναι τόσο αθώα;», απαντά ο Ντόναλντ Τραμπ με το γνωστό του ύφος.

OReilly-Trump-AP_890494818723-940x545

«Σέβομαι αρκετούς ανθρώπους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα πάω καλά μαζί τους. Είναι ηγέτης της χώρας του. Λέω ότι είναι καλύτερο να τα πηγαίνουμε καλά με τη Ρωσία και αν η Ρωσία μας βοηθήσει στον αγώνα μας κατά του Ισλαμικού Κράτους, που είναι μια μεγάλη μάχη, τότε αυτό είναι καλό πράγμα» συνέχισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Θα τα πάω καλά μαζί του; Δεν έχω ιδέα. Είναι πολύ πιθανόν να μην συμβεί αυτό», συμπλήρωσε.

Τραμπ και Πούτιν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το περασμένο Σαββατοκύριακο, η οποία εκτυλίχθηκε ομαλά, σε σχέση τουλάχιστον με άλλες επαφές του όπως αυτή με τον Αυστραλό πρωθυπουργό.

Ο Ρέιλι, δεν απέφυγε να τον ρωτήσει και για τις επίμαχες δηλώσεις του, όπως αυτή για τα τρία εκατομμύρια μετανάστες που πήγαν παρανόμως στις κάλπες, γεγονός που δεν φρόντισε να αποδείξει με συγκεκριμένα στοιχεία.

«Όταν βλέπεις παράνομους ανθρώπους να είναι στους εκλογικούς καταλόγους… Κοίτα Μπιλ δεν μπορούμε να είμαστε παιδιά, αλλά βλέπεις τους εκλογικούς καταλόγους, έχεις παράνομους μετανάστες, έχεις νεκρούς ανθρώπους, έχεις αυτά- είναι μια πραγματικά άσχημη κατάσταση», απάντησε ο Τραμπ.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα πριν τον σημερινό αγώνα του Σούπερ Μπόουλ για το αμερικανικό φούτμπολ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις