Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος: 58χρονος έβαλε φωτιά στο γηροκομείο και κάηκε ζωντανός
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: 58χρονος έβαλε φωτιά στο γηροκομείο και κάηκε ζωντανός

Ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του και 17 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε γηροκομείο στην Κύπρο, χθες βράδυ γύρω στις 21.30. Η φωτιά ξέσπασε στο δωμάτιο του 58χρονου που κάηκε ζωντανός, ενώ οι άλλοι 17 χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς εμφάνισαν αναπνευστικά προβλήματα. Στη Στέγη ηλικιωμένων «Άγιος […]

ImageHandlerLMVSNC6Z

Ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του και 17 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε γηροκομείο στην Κύπρο, χθες βράδυ γύρω στις 21.30.

Η φωτιά ξέσπασε στο δωμάτιο του 58χρονου που κάηκε ζωντανός, ενώ οι άλλοι 17 χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς εμφάνισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Στη Στέγη ηλικιωμένων «Άγιος Ιωάννης» στο χωριό Κολόσσι της Λεμεσού, έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Νοσοκομείο Λεμεσού και η Αστυνομία που διέταξαν εκκένωση του κτιρίου που είχε καλυφθεί από τον καπνό.

Το πτώμα του 58χρονου που αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές, βρέθηκε απανθρακωμένο στο δωμάτιο του.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως τη φωτιά έβαλε ο ίδιος ο 58χρονος, ενώ όπως διαπιστώθηκε, στον «Άγιο Ιωάννη» φιλοξενούνται κι άλλα άτομα με ψυχικά προβλήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις