Καταπληκτική καμπάνια από Δανία: “Αγαπητοί Έλληνες, βοηθήστε μας” (video)

ΚΟΣΜΟΣ

Καταπληκτική καμπάνια από Δανία: “Αγαπητοί Έλληνες, βοηθήστε μας” (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η καμπάνια της Δανίας στην οποία οι τουρίστες ζητούν από την χώρα μας να τους προστατέψει από τον επικίνδυνο ήλιο. Οι απελπισμένοι και γεμάτοι «εγκαύματα» Δανοί, ζητούν από τους Έλληνες μα κάνουν κάτι ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, χωρίς να καίγονται! «Αξιοσέβαστοι […]

04.02.2017 | 14:38

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η καμπάνια της Δανίας στην οποία οι τουρίστες ζητούν από την χώρα μας να τους προστατέψει από τον επικίνδυνο ήλιο.

Οι απελπισμένοι και γεμάτοι «εγκαύματα» Δανοί, ζητούν από τους Έλληνες μα κάνουν κάτι ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, χωρίς να καίγονται!

«Αξιοσέβαστοι ‘Ελληνες… Αγαπάμε την πατρίδα σας αλλά … υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα…. Γι’ αυτό με σεβασμό ζητάμε την υποστήριξή σας: Βοηθήστε ένα Δανό στον ήλιο…». «Κάθε χρόνο, χιλιάδες Δανοί ταξιδεύουν σε ηλιόλουστους προορισμούς για διακοπές. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς επιστρέφουν στο σπίτι με ένα ηλιακό έγκαυμα. Τα ηλιακά εγκαύματα είναι επώδυνα βραχυπρόθεσμα και αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος σε μακροπρόθεσμη βάση. Το παρόν είναι μια έκκληση για βοήθεια. Μπορείτε να βοηθήσετε την δανέζικη Εκστρατεία Sun Safety στην πρόληψη εγκαυμάτων και θανατηφόρου καρκίνου του δέρματος υπενθυμίζοντάς τους Δανούς την σκιά, το καπέλο και το αντηλιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας.

Exit mobile version