Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπονοούμενα ΣΥΡΙΖΑ για μη αντικειμενικές προσλήψεις… από τον ΣΥΡΙΖΑ! (photo)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπονοούμενα ΣΥΡΙΖΑ για μη αντικειμενικές προσλήψεις… από τον ΣΥΡΙΖΑ! (photo)

Αν και δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει, η φωτογραφία αποδεικνύει πως η είδηση είναι πραγματική. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ! Η ανάρτηση του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Παπαζαχαρία στο Facebook, αφήνει αιχμές πως οι προσλήψεις των καθαριστριών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, μπορεί να μην έγιναν με απόλυτα αντικειμενικό τρόπο. […]

Image_15_0_0_2_0

Αν και δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει, η φωτογραφία αποδεικνύει πως η είδηση είναι πραγματική. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η ανάρτηση του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Παπαζαχαρία στο Facebook, αφήνει αιχμές πως οι προσλήψεις των καθαριστριών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, μπορεί να μην έγιναν με απόλυτα αντικειμενικό τρόπο.

Πολλοί που δεν είδαν τα ονόματα τους στον πίνακα κατάταξης, εξέφρασαν τις υποψίες τους και όπως έγραψε ο κ. Παπαζαχαρίας «αισθάνονται αδικημένοι».

Μετά τον έλεγχο για την αντικειμενικότητα των προσλήψεων, θα δώσει συνέντευξη Τύπου όπως είπε.

Η ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει με τον ίδιο να ελπίζει σε αποτελέσματα του ελέγχου που δεν θα θίγουν την κυβέρνηση. «Θέλουμε να πιστεύουμε και το πιστεύουμε, ότι είμαστε διαφορετικοί από τους προηγούμενους και ότι τη γνωστή πρακτική τους, ο κολλητός του κολλητού θα ευνοείται, θέλουμε να τη πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων».

arkadia-siriza-nosokoemio
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις