Άνοιξε το πρώτο “δωμάτιο θυμού”: Oι Αθηναίοι τα σπάνε και εκτονώνονται με 5 ευρώ! (photos)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε το πρώτο “δωμάτιο θυμού”: Oι Αθηναίοι τα σπάνε και εκτονώνονται με 5 ευρώ! (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Χώρισες ή απολύθηκες πρόσφατα και δεν έχεις πώς να εκτονωθείς; Άνοιξε στην Ελλάδα στου Ψυρρή το πρώτο rage room ή αλλιώς δωμάτιο θυμού και περιμένει να υποδεχτεί όσους έχουν πολλά νεύρα! Σε ένα υπόγειο με δύο δωμάτια, σου δίνεται η δυνατότητα να σπάσεις μπουκάλια, ποτήρια, τηλεοράσεις, αλλά και άλλες συσκευές μέχρι να εκτονώσεις τον θυμό […]

04.02.2017 | 11:13

Χώρισες ή απολύθηκες πρόσφατα και δεν έχεις πώς να εκτονωθείς;

Άνοιξε στην Ελλάδα στου Ψυρρή το πρώτο rage room ή αλλιώς δωμάτιο θυμού και περιμένει να υποδεχτεί όσους έχουν πολλά νεύρα!

Σε ένα υπόγειο με δύο δωμάτια, σου δίνεται η δυνατότητα να σπάσεις μπουκάλια, ποτήρια, τηλεοράσεις, αλλά και άλλες συσκευές μέχρι να εκτονώσεις τον θυμό σου.

Το δωμάτιο θυμού λειτουργεί μόνο ένα μήνα, ωστόσο τα ραντεβού δεν σταματούν. Το πιο φτηνό πακέτο για να «ηρεμήσει» κανείς κοστίζει 5 ευρώ και ονομάζεται «ΜΠΟΥΚΑΛΟΚΟΛΑΣΗ».

Για τους λίγο πιο νευριασμένους, προτείνεται το «ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ» με 15 ευρώ όπου μπορείς να διαλύσεις κολονάτα ποτήρια μέχρι και κινητά τηλέφωνα.

Αν χώρισες, απολύθηκες και τσακώθηκες με όλους, υπάρχει για σένα το «ΧΑΟΣ», που μπορείς να το προκαλέσεις ο ίδιος σπάζοντας 80 μπουκάλια, δύο τηλεοράσεις, πέντε κινητά τηλέφωνα, πέντε κολονάτα ποτήρια, πέντε σφηνοπότηρα και δέκα πιάτα.

Σε αυτή την περίπτωση θα βάλεις πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς το πακέτο κοστίζει 100 ευρώ.

Τα αντικείμενο προς καταστροφή, οι ιδιοκτήτες είτε τα αγοράζουν, είτε προέρχονται από εταιρεία ανακύκλωσης και επιστρέφουν εκεί μετά τη διάλυση τους.

Προς το παρόν, οι πελάτες ζητούν να κάνουν κομμάτια τις τηλεοράσεις!

Exit mobile version