Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αποκάλυψη! Πώς ο Ερντογάν ετοίμαζε την απαγωγή των 8 Τούρκων στρατιωτικών
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Αποκάλυψη! Πώς ο Ερντογάν ετοίμαζε την απαγωγή των 8 Τούρκων στρατιωτικών

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τις τελευταίες μέρες τα στελέχη πολλών κλιμακίων των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, καθώς έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός». Την κινητοποίηση προκάλεσαν απόρρητες πληροφορίες που έφθασαν στα χέρια τους για προετοιμασία μυστικής επιχείρησης της τουρκικής κυβέρνησης, με στόχο να απαχθούν οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που περίμεναν να τους αφήσουν ελεύθερους οι δικαστικές αρχές. Όπως […]

8 tourkoi

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τις τελευταίες μέρες τα στελέχη πολλών κλιμακίων των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, καθώς έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός». Την κινητοποίηση προκάλεσαν απόρρητες πληροφορίες που έφθασαν στα χέρια τους για προετοιμασία μυστικής επιχείρησης της τουρκικής κυβέρνησης, με στόχο να απαχθούν οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που περίμεναν να τους αφήσουν ελεύθερους οι δικαστικές αρχές.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «kontranews», όλα άρχισαν όταν τα κλιμάκια αντικατασκοπείας της χώρας μας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, εντόπισαν ορισμένες ύποπτες κινήσεις επιχειρησιακών παραγόντων της ΜΙΤ, της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας.

Τούρκοι πράκτορες επιδόθηκαν σε ασυνήθιστη δραστηριότητα με αποτέλεσμα να τραβήξουν την… προσοχή και να προδώσουν τη μυστική τους επιχείρηση. Στόχος ήταν, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απαγωγή των «οκτώ» στρατιωτικών και η ακαριαία μεταφορά τους σε τουρκικό έδαφος. 

Εντολή Ερντογάν η απαγωγή των «οκτώ»

Ο Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να έχει δώσει ο ίδιος την εντολή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών. Ο Τούρκος πρόεδρος σκόπευε να αξιοποιήσει επικοινωνιακά στο έπακρον μια επιχείρηση που θα προκαλούσε πολύ… θόρυβο. Οι εθνικιστικές κορώνες στο εσωτερικό της χώρας του θα έδινα και θα έπαιρναν στην προσπάθειά του να κερδίσει την εύνοια των ψηφοφόρων, ενόψει του καθοριστικού δημοψηφίσματος για την αλλαγή του Συντάγματος.

Στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες σήμανε συναγερμός μόλις ανακαλύφθηκαν τα σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν για την απαγωγή των «οκτώ» στρατιωτικών. Οι αρμόδιοι των ελληνικών υπηρεσιών εργάζονται ακατάπαυστα προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην βιώσουμε ως χώρα μια νέα υπόθεση Οτσαλάν και μάλιστα αυτή τη φορά σε ελληνικό έδαφος.

"KONTRANEWS"
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις