Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εφιάλτης για 85χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα όταν εισέβαλαν στο σπίτι της τρεις κουκουλοφόροι
ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 85χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα όταν εισέβαλαν στο σπίτι της τρεις κουκουλοφόροι

Του Πέτρου Καρσιώτη Έζησε τον τρόμο, αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους ληστές, μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, ηλικιωμένη γυναίκα. Ξημερώματα της Τετάρτης, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο μονοκατοικίας επί της οδού Πιπίνου, στον ΄Αγιο Παντελεήμονα. Βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Η 85χρονη ιδιοκτήτρια που διαμένει […]

listeia-

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έζησε τον τρόμο, αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους ληστές, μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, ηλικιωμένη γυναίκα.

Ξημερώματα της Τετάρτης, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο μονοκατοικίας επί της οδού Πιπίνου, στον ΄Αγιο Παντελεήμονα.

Βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Η 85χρονη ιδιοκτήτρια που διαμένει μόνη, ξύπνησε έντρομη από τους θορύβους, που άκουσε μέσα στο σπίτι της.

Οι κακοποιοί με την απειλή κατσαβιδιών, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και την κλείδωσαν στην τουαλέτα.

Ανενόχλητοι έκαναν άνω κάτω το σπίτι της ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα. Τελικά βρήκαν χρυσαφικά και διέφυγαν.

Η ηλικιωμένη κατάφερε μετά από ώρα να βγει από την τουαλέτα και ενημέρωσε την Αστυνομία για τη ληστρική εισβολή στο σπίτι της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις