Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / ΗΠΑ: Ανήλικες αδελφές πήραν το Lexus … του μπαμπά και κατέληξαν σε … παγωμένη πισίνα! (Video)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΗΠΑ: Ανήλικες αδελφές πήραν το Lexus … του μπαμπά και κατέληξαν σε … παγωμένη πισίνα! (Video)

Από τύχη δεν πνίγηκαν τα κορίτσια. Δύο 17χρονες, οι οποίες είναι δίδυμες αδερφές, θέλησαν να πάνε στο σχολείο με μία Lexus SE του 2002, ιδιοκτησίας του πατέρα τους. Όμως, κατέληξαν σε μία παγωμένη πισίνα, όπου το αυτοκίνητο άρχισε να βυθίζεται, ώστε αμφότερες να πανικοβληθούν. Ευτυχώς, με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του σπιτιού, στο οποίο βρισκόταν […]

lexus

Από τύχη δεν πνίγηκαν τα κορίτσια.

Δύο 17χρονες, οι οποίες είναι δίδυμες αδερφές, θέλησαν να πάνε στο σχολείο με μία Lexus SE του 2002, ιδιοκτησίας του πατέρα τους.

Όμως, κατέληξαν σε μία παγωμένη πισίνα, όπου το αυτοκίνητο άρχισε να βυθίζεται, ώστε αμφότερες να πανικοβληθούν. Ευτυχώς, με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του σπιτιού, στο οποίο βρισκόταν η πισίνα, οι δύο μαθήτριες κατάφεραν να βγουν από το πίσω μέρος του οχήματος, με τον ίδιο να τις βάζει στο σπίτι του για να ζεσταθούν.

Η αστυνομία ανέφερε πως το συμβάν οφείλεται στην απειρία της οδηγού, τη στιγμή που οι μπροστινές πόρτες δεν άνοιγαν λόγω του αερόσακου, που άνοιξε, ώστε οι πίσω πόρτες να είναι ο τρόπος να για να απεγκλωβιστούν τα δύο κορίτσια.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις