Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Νέα εισβολή σε βιομηχανία αλεύρων στον Αυλώνα της συμμορίας “των ληστών των χρηματοκιβωτίων”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα εισβολή σε βιομηχανία αλεύρων στον Αυλώνα της συμμορίας “των ληστών των χρηματοκιβωτίων”

Του Πέτρου Καρσιώτη Βιομηχανία αλεύρων ήταν αυτή τη φορά ο στόχος της πολυμελούς συμμορίας που προσδιορίζεται με την ονομασία “οι ληστές των χρηματοκιβωτίων”. Αυτή τη φορά, ίσως και τη μοναδική, δεν κατάφεραν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας και παρ ό,τι είχαν ακινητοποιήσει το φύλακα, οι επτά κουκουλοφόροι αποχώρησαν άπρακτοι. Λίγο πριν από τις 4 […]

safe1-480x0.medium

Του Πέτρου Καρσιώτη

Βιομηχανία αλεύρων ήταν αυτή τη φορά ο στόχος της πολυμελούς συμμορίας που προσδιορίζεται με την ονομασία “οι ληστές των χρηματοκιβωτίων”.

Αυτή τη φορά, ίσως και τη μοναδική, δεν κατάφεραν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας και παρ ό,τι είχαν ακινητοποιήσει το φύλακα, οι επτά κουκουλοφόροι αποχώρησαν άπρακτοι.

Λίγο πριν από τις 4 το πρωί,  επτά κουκουλοφόροι, εισέβαλλαν στην βιομηχανία αλευροποιίας «Μύλοι Δάκου Α.Ε.», που βρίσκεται στο 48ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Ακινητοποίησαν τον φύλακα, κατευθύνθηκαν προς το λογιστήριο στον 1ο όροφο, όπου επιχείρησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο χωρίς όμως να το καταφέρουν και διέφυγαν.

Τι έγραφε η Alphafreepress

Η Alphafreepress, για το σοβαρό πρόβλημα που έχει φέρει στα όριά τους εργαζόμενους και ιδιοκτήτες εταιριών στη Δυτική Αττική με τις αλλεπάλληλες εισβολές της πολυμελούς συμμορίας, έγραφε, μετά το προηγούμενο χτύπημα τους.

Με ρυθμό … πολυβόλου οι ένοπλες εισβολές σε εταιρείες της Δυτική Αττικής

«Με ρυθμό… πολυβόλου», συνεχίζουν τις ένοπλες επιδρομές σε εγκαταστάσεις εταιριών στη Δυτική Αττική οι «ληστές των χρηματοκιβωτίων».

Στις 3.15 τα ξημερώματα οι ληστές εισέβαλαν στην εταιρεία Petrogaz AE στον Ασπρόπυργο, που βρίσκεται στο 16ο χιλιόμετρο Αθηνών-Κορίνθου.

Έξι κουκουλοφόροι αυτή τη φορά, με όπλα και λοστούς, ακινητοποίησαν και έδεσαν με tie wrap τους δύο φύλακες.

Οι ληστές άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και το αυτοκίνητο ενός φύλακα το οποίο βρέθηκε στον Μόρνο Ασπροπύργου.

Ένα 24ωρο πριν είχε καταγραφεί κι  άλλη ληστεία σε εταιρεία πλακιδίων, στην οδό Αγίας Σοφίας, στον Ασπρόπυργο.

Η αστυνομία είναι βέβαιη ότι  πρόκειται για την ίδια συμμορία που έχει πραγματοποιήσει σωρεία ληστειών στην ευρύτερη περιοχή και στα βόρεια προάστια.

Οπλισμένοι με πιστόλια και σιδερένιους λοστούς

Η συμμορία στην οποία μετέχουν και οκτώ άτομα, οπλισμένα με σιδερένιους λοστούς και όπλα, στοχοποιούν εταιρίες και εξαπολύουν τις επιθέσεις τους νυχτερινές ώρες.

Ακινητοποιούν τους φύλακες, τους χτυπάνε-κάποιοι έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία με τραύματα στα κεφάλια- μπαίνουν στο εσωτερικό των εταιριών, αρπάζουν τα χρηματοκιβώτια και διαφεύγουν συνήθως κλέβοντας και αυτοκίνητα τα οποία στη συνέχεια εγκαταλείπουν.

Για τη σύλληψή τους έχει συσταθεί ειδική ομάδα στην Ασφάλεια Αττικής, αλλά δεν υπάρχουν έως στιγμής αποτελέσματα.

ΟΙ «ληστές των χρηματοκιβωτίων» έχουν εξαπολύσει τουλάχιστον δέκα ληστρικές επιδρομές το τελευταίο εξάμηνο και έχουν εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο πρόβλημα τόσο για τις εταιρίες όσο και για την Αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις