Σάλος με τη Σέρβα τηλεπερσόνα που αποκάλυψε πως είναι πόρνη! (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με τη Σέρβα τηλεπερσόνα που αποκάλυψε πως είναι πόρνη! (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοκ έπαθαν οι πιστοί ακόλουθοι της διάσημης Senada Nurkic, όταν αποκάλυψε πως είναι πόρνη– άλλοι ευχάριστο, άλλοι δυσάρεστο. Η 24χρονη Σέρβα που έγινε γνωστή μέσα από το reality show «Ζευγάρια», είδε ξαφνικά το πρόσωπο της και όχι μόνο, να φιγουράρει σε όλα τα μέσα της χώρας, ύστερα από την αποκάλυψη της πως είναι συνοδός πολυτελείας. Παρά το γεγονός πως […]

02.02.2017 | 20:05

Σοκ έπαθαν οι πιστοί ακόλουθοι της διάσημης Senada Nurkic, όταν αποκάλυψε πως είναι πόρνη– άλλοι ευχάριστο, άλλοι δυσάρεστο.

Η 24χρονη Σέρβα που έγινε γνωστή μέσα από το reality show «Ζευγάρια», είδε ξαφνικά το πρόσωπο της και όχι μόνο, να φιγουράρει σε όλα τα μέσα της χώρας, ύστερα από την αποκάλυψη της πως είναι συνοδός πολυτελείας.

Παρά το γεγονός πως η πορνεία στη χώρα της απαγορεύεται, η 24χρονη δεν πτοείται, καθώς όπως υποστηρίζει έχει πολύ «δυνατές» γνωριμίες που θα φροντίσουν να μην μπλέξει με τον νόμο.

Η ίδια, είναι περήφανη για το επάγγελμα της, ενώ απολαμβάνει και την στήριξη της οικογένειας της.

«Η πορνεία είναι μια δουλειά όπως και κάθε άλλη. Δεν βλέπω τίποτα λάθος με αυτό. Τα μέλη της οικογένειάς μου, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου Enesa, υποστήριξαν θερμά αυτή μου την απόφασή! Πουλάω το σώμα μου προκειμένου να επιβιώσω και να τους βοηθήσω με τα χρήματα που βγάζω. Δεν βλέπω τίποτα κακό σε ότι κάνω» δήλωσε η 24χρονη.

«Δεν φοβάμαι τη φυλακή. Όσοι θέλουν να με βάλουν στη φυλακή είναι αυτοί που με βοηθάνε να πληρώσω τους λογαριασμούς μου», συμπλήρωσε, πετώντας «καρφιά» για τους διάσημους πελάτες της.

«Έχω ένα φίλο ο οποίος είναι πολιτικός και δεν θα επιτρέψει τη σύλληψή μου» επαναλαμβάνει η Seneda, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της αυστηρά σε πολύ όμορφους και πολύ πλούσιες άντρες.

 

Exit mobile version