Πάτρα: Ρουμάνα εξέδιδε ανήλικη- Σε βαγόνι τρένου τα ραντεβού

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: Ρουμάνα εξέδιδε ανήλικη- Σε βαγόνι τρένου τα ραντεβού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Χρειάστηκε συντονισμένη επιχείρηση ώστε να καταφέρουν οι αστυνομικοί να συλλάβουν την 25χρονη Ρουμάνα, που εξέδιδε ανήλικη ομοεθνή της, με τις σεξουαλικές συνευρέσεις να γίνονται σε ένα βαγόνι τρένου. Η 25χρονη κακοποιούσε την 17χρονη σωματική και ψυχολογικά, ενώ της κρατούσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα προκειμένου να την αναγκάζει να βρίσκεται σεξουαλικά με αγνώστους έναντι χρηματικής αμοιβής. […]

02.02.2017 | 10:13

Χρειάστηκε συντονισμένη επιχείρηση ώστε να καταφέρουν οι αστυνομικοί να συλλάβουν την 25χρονη Ρουμάνα, που εξέδιδε ανήλικη ομοεθνή της, με τις σεξουαλικές συνευρέσεις να γίνονται σε ένα βαγόνι τρένου.

Η 25χρονη κακοποιούσε την 17χρονη σωματική και ψυχολογικά, ενώ της κρατούσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα προκειμένου να την αναγκάζει να βρίσκεται σεξουαλικά με αγνώστους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προσποιήθηκαν τους πελάτες και συμφώνησαν με την 25χρονη να συνευρεθούν ερωτική τόσο με την ίδια, όσο και με την 17χρονη κοπέλα, με αντάλλαγμα το ποσό των 50 ευρώ.

Το ραντεβού έγινε σε παραλιακή οδό της Πάτρας, σε στάση αστικού λεωφορείου και  αφού η 25χρονη πήρε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα, «έστειλε» την 17χρονη στο βαγόνι του τρένου με τον έναν «πελάτη». Η ίδια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητου του δεύτερου, προκειμένου να μεταφερθούν σε κρυφό χώρο.

Οι αστυνομικοί αφού αποκαλύφθηκαν στην 25χρονη, κατέσχεσαν το χαρτονόμισμα και προχώρησαν στη σύλληψη της.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η μαστροπός είχε διαμορφώσει κατάλληλα το βαγόνι, στο οποίο βρέθηκαν πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Μάλιστα, η 25χρονη είχε μεταφέρει την 17χρονη στην Ελλάδα, δίνοντας της υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή.

Η γυναίκα, που κατηγορείται για τα αδικήματα της μαστροπείας και της σωματεμπορίας, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στην ανήλικη τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

 

 

 

Exit mobile version