Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εύκολο απόγευμα στο Καραΐσκάκη για τον Ολυμπιακό (Video)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύκολο απόγευμα στο Καραΐσκάκη για τον Ολυμπιακό (Video)

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του νίκησε με 2-0 τον Άρη στη ρεβάνς για την αναμέτρηση του Κυπέλλου στην φάση των «16». Οι «ερυθρόλευκοι» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο. Το ματς Οι φιλοξενούμενοι, πάντως δίκαια φωνάζουν για την φάση στο 36ο λεπτό, όταν ο βοηθός Βλάσσης έκοψε λανθασμένα με οφσάιντ […]

ospag

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του νίκησε με 2-0 τον Άρη στη ρεβάνς για την αναμέτρηση του Κυπέλλου στην φάση των «16». Οι «ερυθρόλευκοι» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως δίκαια φωνάζουν για την φάση στο 36ο λεπτό, όταν ο βοηθός Βλάσσης έκοψε λανθασμένα με οφσάιντ τον Καπνίδη στην αντεπίθεση.

Στο 50ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς Σισοκό με πλασέ βρήκε δίχτυα.

Στο 86’ όταν ο νεαρός Νικολάου με κεφαλιά σκόραρε για το τελικό 2-0, το οποίο έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Λεάλι – Παρέδες (80′ Φιγκέιρας), Ρέτσος, Νικολάου, Σισοκό – Μπουχαλάκης, Μαρτίνς (77′ Ρομαό), Ελιουνούσι (71′ Σεμπά), Μανθάτης – Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο (86′ Καρβούνης), Ντούνης (75′ Παυλίδης), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά (70′ Ανάκογλου), Μπαργκάν.

Δείτε τα γκολ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις