Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / “Μπουρλότο” στη διαπραγμάτευση! Η τρόικα δεν επιστρέφει αν η Ελλάδα δεν νομοθετήσει τα μέτρα! (Video)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“Μπουρλότο” στη διαπραγμάτευση! Η τρόικα δεν επιστρέφει αν η Ελλάδα δεν νομοθετήσει τα μέτρα! (Video)

Οι εξελίξεις είναι δραματικές σχετικά με την διαπραγμάτευση, καθώς η τρόικα δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αθήνα αν δεν ψηφιστούν τα προληπτικά μέτρα για το 2019 και το 2020. Αυτό μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε πως καλά πληροφορημένη πηγή των Βρυξελλών, είπε ότι αν η ελληνική πλευρά δεν δεχθεί να συζητήσει την […]

image

Οι εξελίξεις είναι δραματικές σχετικά με την διαπραγμάτευση, καθώς η τρόικα δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αθήνα αν δεν ψηφιστούν τα προληπτικά μέτρα για το 2019 και το 2020.

Αυτό μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε πως καλά πληροφορημένη πηγή των Βρυξελλών, είπε ότι αν η ελληνική πλευρά δεν δεχθεί να συζητήσει την προ-νομοθετηση μέτρων, δεν υπάρχει λόγος να έρθουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στην  Αθήνα. Αν συμφωνήσει η ελληνική πλευρά, μετά θα υπάρχει ένα πιο ορατό πεδίο συμφωνίας για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Βρυξέλλες:«Μας τελείωσαν τα γραμματόσημα»

Αποτέλεσμα εικόνας για διαπραγματευση

Οι Βρυξέλλες δεν έχουν σκοπό, σε αυτό το στάδιο να στείλουν κάποια επιστολή στην Αθήνα. «Μας τελείωσαν τα γραμματόσημα» είπε χαρακτηριστικά πηγή των Βρυξελλών.

Δείτε το βίντεο 


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις