Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Με είκοσι χρόνια κάθειρξη κινδυνεύει δασκάλα που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή
ΚΟΣΜΟΣ

Με είκοσι χρόνια κάθειρξη κινδυνεύει δασκάλα που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή

Με ποινή κάθειρξης έως και 20 χρόνια κινδυνεύει η 27χρονη πρώην δασκάλα στο δημοτικό σχολείο του Jouett στο Charlottesville, στην Αμερική, που έκανε σεξ με μαθητή της. Η Αμέλια Τατ, παραδέχτηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με έναν 13χρονο μαθητή, αφού πρώτα τον αποπλάνησε με ερωτικές φωτογραφίες που του έστελνε στο Instagram και στο Snapchat. […]

ImageHandler

Με ποινή κάθειρξης έως και 20 χρόνια κινδυνεύει η 27χρονη πρώην δασκάλα στο δημοτικό σχολείο του Jouett στο Charlottesville, στην Αμερική, που έκανε σεξ με μαθητή της.

Η Αμέλια Τατ, παραδέχτηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με έναν 13χρονο μαθητή, αφού πρώτα τον αποπλάνησε με ερωτικές φωτογραφίες που του έστελνε στο Instagram και στο Snapchat.

Όπως είπε στην ομολογία της, η 27χρονη ξεκίνησε να παρασέρνει τον μαθητή της δύο χρόνια πριν.

Αρχικά του μίλησε για τα συναισθήματα της, ενώ ένα βράδυ στο σχολείο του ζήτησε να μείνει λίγο παραπάνω γιατί χρειαζόταν τη βοήθεια του. Ακολούθησε η σεξουαλική επαφή των δυο τους, μέσα σε σχολική αίθουσα.

Δεν έληξε όμως εκεί η επαφή τους, καθώς έκαναν σεξ άλλες δύο φορές, μία στο σπίτι της δασκάλας και μία στο γήπεδο που έπαιζε μπέιζμπολ ο μικρός με την ομάδα του.

Ένα χρόνο αργότερα χώρισαν και η δασκάλα έφυγε από το σχολείο, όμως η μητέρα του ανηλίκου, είδε έστω και αργά τα ερωτικά μηνύματα στο κινητό του γιου της.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε την 27χρονη Αμέλια Τατ, που σχεδόν από την πρώτη στιγμή ομολόγησε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις