Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / H συγγνώμη του Keith Olbermann για τον Τραμπ: “Θα διώξουμε τον προδότη” (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

H συγγνώμη του Keith Olbermann για τον Τραμπ: “Θα διώξουμε τον προδότη” (vid)

Την ανάγκη να απολογηθεί αισθάνθηκε ο Keith Olbermann, για την συμπεριφορά του προέδρου της Αμερικής που έχει διχάσει τον λαό. “Ο Ντόναλντ Τραμπ έχρισε τον εαυτό του προδότη έναντι όλων όσων αντιπροσωπεύει αυτή η χώρα. Έχουμε ήδη βγει εναντίον του στους δρόμους και τα δικαστήρια“, ανέφερε ο σχολιαστής στο “The Resistance” για το GQ. “Θα […]

120330092244-ent-keith-olbermann-story-topΤην ανάγκη να απολογηθεί αισθάνθηκε ο Keith Olbermann, για την συμπεριφορά του προέδρου της Αμερικής που έχει διχάσει τον λαό.

“Ο Ντόναλντ Τραμπ έχρισε τον εαυτό του προδότη έναντι όλων όσων αντιπροσωπεύει αυτή η χώρα. Έχουμε ήδη βγει εναντίον του στους δρόμους και τα δικαστήρια“, ανέφερε ο σχολιαστής στο “The Resistance” για το GQ.

“Θα τον απομακρύνουμε. Θα σας καλωσορίσουμε και πάλι”, συμπλήρωσε.

Χρησιμοποιώντας σαν παράδειγμα τους μετανάστες παππούδες του ιδίου και του Ντόναλντ Τραμπ, ο Olbermann αναφέρθηκε στην ιστορία της Αμερικής που λειτούργησε σαν καταφύγιο για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Όπως θα δείτε στο τέλος, ο σχολιαστής εμφανώς συγκινημένος, αναφέρεται στο “The New Colossus”, το σπουδαίο ποίημα της Emma Lazarus για το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Δείτε την «απολογία» του:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις