Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / MEDIA / «Σφαλιάρες και μηνύσεις!»: Χαμός για την εμφάνιση Σώρρα στον Σρόιτερ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σφαλιάρες και μηνύσεις!»: Χαμός για την εμφάνιση Σώρρα στον Σρόιτερ

«Μπουνιές, κλωτσιές, ύβρεις, μηνύσεις» και πολλά άλλα περιελάμβανε η ανεκδιήγητη εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ. Ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» μοίρασε… δισεκατομμύρια και υποσχέθηκε 20.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα αν βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου! Πειστική απάντηση για τα περιβόητα 600 δισ. ευρώ δεν έδωσε ενώ αίσθηση προκάλεσε με τις απειλές […]

sorras

«Μπουνιές, κλωτσιές, ύβρεις, μηνύσεις» και πολλά άλλα περιελάμβανε η ανεκδιήγητη εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ. Ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» μοίρασε… δισεκατομμύρια και υποσχέθηκε 20.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα αν βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου!

Πειστική απάντηση για τα περιβόητα 600 δισ. ευρώ δεν έδωσε ενώ αίσθηση προκάλεσε με τις απειλές του στον δημοσιογράφο και την αλαζονεία του ότι θα λύσει πολύ εύκολα την οικονομική κρίση που ταλανίζει τους Έλληνες.

Μερικά από τα… μαργαριτάρια του Σώρρα

«Εγώ μπορώ αύριο να βάλω για λογαριασμό της Ελλάδας στην τράπεζα ένα 600άρι. Εσενα δεν μπορώ να σου βάλω τίποτα. Χαστούκια, κλωτσιές μπορεί να σε φουσκώσω. Πες μου αν είναι τώρα για σένα να σηκωθώ».

«Θα μάθεις ποτέ εσύ τι έχω εγώ; Ανάκριση μου κάνεις; Ας έρθει ο εισαγγελέας να μάθει αν θέλει».

«Το πόσο των 2,83 τρισ. προέρχεται από συμβόλαιο που έχω υπογράψει με το αμερικανικό ταμείο. Τα εξακόσια από αυτά τα έχω βάλει στο λογαριασμό της ελληνικής κυριαρχίας. Την ώρα που τα 600 δισ. είναι στην ελληνική κυριαρχία και σε εσένα έχω γράψει χρήματα. Το συμβόλαιο αυτό με την αμερικανική κυβέρνηση είναι νόμιμο και φορολογημένο».

«Πού το ξέρεις εσυ; Ολα αυτά είναι γελοιότητες και προέρχονται από εγκάθετους. Φέρε μου το χαρτί. Δεν ισχύει ότι χρωστάω χρήματα».

«Ψιτ, ψιτ, ψιτ. Φορτώματα θα έχεις εσύ μικρέ και τώρα γέλα. Και τα φορτώματα θα είναι μεγάλα».

«Είναι ύβρις να βλέπεις ανάπηρους να κάνουν παραολυμπιακούς. Οι Παραολυμπιακοί αγώνες προσβάλουν την Αρχαία Ολυμπία. Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει».

Δείτε τη συνέντευξη Σώρρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις