Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος προς Άγκυρα: “Ανατολίτικα καουμποϊλίκια δεν περνάνε στην Ελλάδα” (Video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος προς Άγκυρα: “Ανατολίτικα καουμποϊλίκια δεν περνάνε στην Ελλάδα” (Video)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία: «τέτοιου είδους ανατολίτικα καουμποϊλίκια δεν περνάνε στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα που τις τελευταίες ημέρες έχει κλιμακωθεί. Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε, αν η σημερινή επίσκεψή του στα Ίμια επηρέασε την τουρκική προκλητικότητα, είπε ότι δεν θα ρωτήσει κανέναν για να πάει […]

kammenn

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία: «τέτοιου είδους ανατολίτικα καουμποϊλίκια δεν περνάνε στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα που τις τελευταίες ημέρες έχει κλιμακωθεί.

Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε, αν η σημερινή επίσκεψή του στα Ίμια επηρέασε την τουρκική προκλητικότητα, είπε ότι δεν θα ρωτήσει κανέναν για να πάει στα Ίμια.  «Στα Ίμια έκανα βόλτα στο σπίτι μου» είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ, σχολίασε το απειλητικό σχόλιο του βουλευτή του κόμματος του Ερντογάν, τόνισε: «Έχουμε ακούσει απίστευτα πράγματα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται αν ασχοληθεί με φωνές κάποιων βουλευτών της Τουρκίας. Η Τουρκία είναι μια χώρα που θέλει να μπει στην Ε.Ε. Οφείλει να σεβαστεί τους διεθνείς κανόνες. Είναι μια χώρα του ΝΑΤΟ. Οφείλει να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις