Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιατί ο Χατζηνικολάου ζήτησε από τους τηλεθεατές να τον «συγχωρέσουν»
LIFESTYLE

Γιατί ο Χατζηνικολάου ζήτησε από τους τηλεθεατές να τον «συγχωρέσουν»

Πολλά σχόλια προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, καθώς ο δημοσιογράφος παρουσιαστής εμφανίστηκε έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα στη μικρή οθόνη. Στη διάρκεια του δελτίου, ήταν εμφανές το άγχος του με αποτέλεσμα να κάνει μερικά μικρολαθάκια. Και γι’ αυτό στο τέλος του κεντρικού δελτίου του σταθμού του […]

xatzinikolaou

Πολλά σχόλια προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, καθώς ο δημοσιογράφος παρουσιαστής εμφανίστηκε έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα στη μικρή οθόνη.

Στη διάρκεια του δελτίου, ήταν εμφανές το άγχος του με αποτέλεσμα να κάνει μερικά μικρολαθάκια.

Και γι’ αυτό στο τέλος του κεντρικού δελτίου του σταθμού του Αμαρουσίου είπε στους τηλεθεατές: «Θα με συγχωρέσετε για σήμερα για το άγχος μου και για μερικά λαθάκια που έκανα. Είναι η πρώτη μέρα, και κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε!»

Παρακολουθήστε το βίντεο

Η  μάχης της τηλεθέασης

Στη μάχη της τηλεθέασης συγκρούστηκαν ΑΝΤ1 και Alpha. Νίκος Χατζηνικολάου και Αντώνης Σρόιτερ μοιράστηκαν τη… νίκη καθώς ο πρώτος κέρδισε στο γενικό σύνολο και ο δεύτερος στο δυναμικό κοινό.

ΓΕΝΙΚΟ

ANT1 NEWS – 24,1%

ALPHA NEWS – 17,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ALPHA NEWS – 24%

ANT1 NEWS – 11,4%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ALPHA NEWS – 24%

ANT1 NEWS – 11,4%

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις