Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Θεϊκή” αντίδραση μητέρας: “Εκσφενδονίζει” το παιδί της για να το σώσει! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

“Θεϊκή” αντίδραση μητέρας: “Εκσφενδονίζει” το παιδί της για να το σώσει! (video)

Το μητρικό ένστικτο λειτούργησε με έναν άγριο τρόπο, προκειμένου να σωθεί ένα μικρό κοριτσάκι από τις πόρτες του ασανσέρ. Η μητέρα που θα δείτε στο video, βρίσκεται με την κόρη της μπροστά σε ασανσέρ, με την πόρτα να είναι ανοιχτή και να κλείνει επικίνδυνα, όσο το κοριτσάκι βρίσκεται στην τροχιά της. Η μητέρα, που αντιλαμβάνεται […]

asanser

Το μητρικό ένστικτο λειτούργησε με έναν άγριο τρόπο, προκειμένου να σωθεί ένα μικρό κοριτσάκι από τις πόρτες του ασανσέρ.

Η μητέρα που θα δείτε στο video, βρίσκεται με την κόρη της μπροστά σε ασανσέρ, με την πόρτα να είναι ανοιχτή και να κλείνει επικίνδυνα, όσο το κοριτσάκι βρίσκεται στην τροχιά της.

Η μητέρα, που αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί, έντρομη ρίχνει μια «απίστευτη» κλωτσιά στη μικρή, προκειμένου να μην τη λιώσει η πόρτα του ανελκυστήρα, που όπως αποδείχτηκε δεν είχε αισθητήρες που να την σταματούν όταν κάποιος πλησιάζει πολύ.

Το κοριτσάκι γλίτωσε τα χειρότερα, όμως δεν κατάλαβε τίποτα και άρχισε ανέμελο να κυνηγά τη μητέρα του, που ακόμη δεν είχε ξεπεράσει το σοκ από τον φόβο της.

Δείτε την απίθανη αντίδραση της μητέρας:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις