Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Εμφύλιος” στις ΗΠΑ για τον Τραμπ! “Χοντρό” ξύλο μεταξύ οπαδών και αντιπάλων! (Video)
ΚΟΣΜΟΣ

“Εμφύλιος” στις ΗΠΑ για τον Τραμπ! “Χοντρό” ξύλο μεταξύ οπαδών και αντιπάλων! (Video)

Ξεφεύγει η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τα “καμώματα” του Ντόναλτ Τραμπ. Τα προεδρικά διατάγματα που υπέγραψε έχουν φέρει την χώρα στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που βγήκε στη δημοσιότητα, αναδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί καθώς διαδηλωτής εναντίον του Τραμπ, επιτίθεται με απύθμενο μίσος εναντίον οπαδού του Αμερικανού προέδρου στο αεροδρόμιο Πόρτλαντ. Στο αεροδρόμιο είχαν […]

ImageHandler

Ξεφεύγει η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τα “καμώματα” του Ντόναλτ Τραμπ. Τα προεδρικά διατάγματα που υπέγραψε έχουν φέρει την χώρα στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που βγήκε στη δημοσιότητα, αναδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί καθώς διαδηλωτής εναντίον του Τραμπ, επιτίθεται με απύθμενο μίσος εναντίον οπαδού του Αμερικανού προέδρου στο αεροδρόμιο Πόρτλαντ.

Στο αεροδρόμιο είχαν συγκεντρωθεί 600 άτομα για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τον αποκλεισμό που επέβαλε ο νέος Αμερικανός πρόεδρος.

Την επίθεση δέχθηκε ο 39χρονος Γκραντ Γκρίσολμ, ο οποίος βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με άλλα τρία μέλη της οργάνωσης Bible Believers Group, η οποία υποστηρίζει τη γραμμή και τις απόψεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου για τη μετανάστευση.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα με κουκούλα, να επιτίθεται με μανία κατά του 39χρονου και να τον κτυπά με δύναμη στο πρόσωπο.

Δείτε το

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις