Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η Αμερική διαδηλώνει κατά του Τραμπ και η Μελάνια “βολτάρει” με τη γόβα! (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Η Αμερική διαδηλώνει κατά του Τραμπ και η Μελάνια “βολτάρει” με τη γόβα! (photos)

Την οργή των Αμερικανών προκαλεί η Μελάνια Τραμπ, είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο. Αυτή τη φορά, οι πολίτες τα έχουν βάλει μαζί της καθώς δεν φαίνεται να έχει καταλάβει την αναταραχή που ξέσπασε από το διάταγμα του συζύγου της, και κάνει βόλτες άνετη στην πόλη της Νέας Υόρκης όπου ζει με […]

melania

Την οργή των Αμερικανών προκαλεί η Μελάνια Τραμπ, είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο.

Αυτή τη φορά, οι πολίτες τα έχουν βάλει μαζί της καθώς δεν φαίνεται να έχει καταλάβει την αναταραχή που ξέσπασε από το διάταγμα του συζύγου της, και κάνει βόλτες άνετη στην πόλη της Νέας Υόρκης όπου ζει με τον γιο της Μπάρον.

Οι φωτογράφοι, την απαθανάτισαν την Δευτέρα με τον Μπάρον, φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες και ένα μακρύ παλτό, ενώ το σέξι φόρεμα της αναδείκνυε τα ωραία της πόδια.

melania2

Η «Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης», όπως την αποκαλούν πολλά από τα αμερικάνικα μέσα, βγήκε από το χλιδάτο διαμέρισμα στον Trump Tower, μπήκε με τον γιο της στο αυτοκίνητο, όσο τα τέσσερα υπόλοιπα ακολουθούσαν.

melania3

Την ώρα που έχουν ξεσπάσει σε παγκόσμιο επίπεδο αντιδράσεις για την απαγόρευση που επέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών, η Μελάνια περπατά με χάρη στους ίδιους δρόμους που δύο μέρες πριν διαδήλωναν όσοι τάσσονται κατά του διατάγματος.

melania4

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις