Αγρίνιο: 14χρονος τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγρίνιο: 14χρονος τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ένας 14χρονος νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, καθώς αυτοτραυματίστηκε με το δίκανο κυνηγετικό όπλο του πατέρα του, στο Καστράκι Αιτωλοακαρνανίας. Ο πατέρας του ανήλικου συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη του όπλου και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με εντολή του εισαγγελέα. Ο ανήλικος άρχισε να περιεργάζεται το όπλο του πατέρα του, αλλά για άγνωστο ακόμα […]

31.01.2017 | 22:31

Ένας 14χρονος νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, καθώς αυτοτραυματίστηκε με το δίκανο κυνηγετικό όπλο του πατέρα του, στο Καστράκι Αιτωλοακαρνανίας.

Ο πατέρας του ανήλικου συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη του όπλου και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με εντολή του εισαγγελέα.

Ο ανήλικος άρχισε να περιεργάζεται το όπλο του πατέρα του, αλλά για άγνωστο ακόμα λόγο, το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί πόδι.

Άμεσα, ο άτυχος 14χρονος μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο «Καραμανδάνειο».

Exit mobile version