Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αγρίνιο: 14χρονος τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: 14χρονος τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου

Ένας 14χρονος νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, καθώς αυτοτραυματίστηκε με το δίκανο κυνηγετικό όπλο του πατέρα του, στο Καστράκι Αιτωλοακαρνανίας. Ο πατέρας του ανήλικου συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη του όπλου και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με εντολή του εισαγγελέα. Ο ανήλικος άρχισε να περιεργάζεται το όπλο του πατέρα του, αλλά για άγνωστο ακόμα […]

kynigos

Ένας 14χρονος νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, καθώς αυτοτραυματίστηκε με το δίκανο κυνηγετικό όπλο του πατέρα του, στο Καστράκι Αιτωλοακαρνανίας.

Ο πατέρας του ανήλικου συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη του όπλου και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με εντολή του εισαγγελέα.

Ο ανήλικος άρχισε να περιεργάζεται το όπλο του πατέρα του, αλλά για άγνωστο ακόμα λόγο, το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί πόδι.

Άμεσα, ο άτυχος 14χρονος μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο «Καραμανδάνειο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις