Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπράβο Σωκράτη! Ψηφίστηκε κορυφαίος αμυντικός στην Bundesliga!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπράβο Σωκράτη! Ψηφίστηκε κορυφαίος αμυντικός στην Bundesliga!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με σχεδόν 32.000 ψήφους αναδείχθηκε κορυφαίος κεντρικός αμυντικός της Bundesliga, όντας μέλος της καλύτερης ενδεκάδας. Ο Έλληνας αμυντικός επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική παρουσία του στο πρώτο μισό της σεζόν και ψηφίστηκε στην καλύτερη 11άδα του γερμανικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Σωκράτης αναδείχθηκε κορυφαίος κεντρικός αμυντικός, ξεπερνώντας τον Μεργκίν Μαβράι και τον Ματς Χούμελς […]

Borussia Dortmund v SV Darmstadt 98 - Bundesliga

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με σχεδόν 32.000 ψήφους αναδείχθηκε κορυφαίος κεντρικός αμυντικός της Bundesliga, όντας μέλος της καλύτερης ενδεκάδας.

Ο Έλληνας αμυντικός επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική παρουσία του στο πρώτο μισό της σεζόν και ψηφίστηκε στην καλύτερη 11άδα του γερμανικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Σωκράτης αναδείχθηκε κορυφαίος κεντρικός αμυντικός, ξεπερνώντας τον Μεργκίν Μαβράι και τον Ματς Χούμελς που έμεινε εκτός ενδεκάδας!

Καταγραφή

Συγκεκριμένα, ο «Pappas»  έλαβε 31.839 ψήφους (27%) κι άφησε από κάτω τον άσο της Κολωνίας (Μεργκίν Μαβράι), ο οποίος συγκέντρωσε 30.452 ψήφους (26%).

inner

Δείτε την κορυφαία ενδεκάδα

H κορυφαία 11άδα του πρώτου γύρου της Bundesliga, αυτή αποτελείται από τους εξής: Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Αλάμπα (Μπάγερν Μονάχου), Λαμ (Μπάγερν Μονάχου), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μαβράι (Κολωνία), Ντεμπελέ (Ντόρτμουντ), Πούλισιτς (Ντόρτμουντ), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν Μονάχου), Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ), Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Μοντέστ (Κολωνία).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις