Συλλήψεις …εν πλω σπείρας διαρρηκτών που μετέφερε με το πλοίο από τη Μυτιλήνη χρυσές λίρες και κοσμήματα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συλλήψεις …εν πλω σπείρας διαρρηκτών που μετέφερε με το πλοίο από τη Μυτιλήνη χρυσές λίρες και κοσμήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Του Πέτρου Καρσιώτη Θρίλερ… εν πλω για τη σύλληψη τριών διαρρηκτών, που είχαν “σαρώσει” τα σπίτια της  Μυτιλήνης και μετέφεραν με το πλοίο της γραμμής εκατοντάδες χρυσές λίρες και κοσμήματα, κρυμμένα σε διάφορα σημεία του καραβιού! Το θρίλερ ξεκίνησε όταν ένας κάτοικος της Μυτιλήνης αντελήφθη τρία άτομα, να βγαίνουν από σπίτι «φορτωμένοι» με 146 χρυσές […]

31.01.2017 | 19:28

Του Πέτρου Καρσιώτη

Θρίλερ… εν πλω για τη σύλληψη τριών διαρρηκτών, που είχαν “σαρώσει” τα σπίτια της  Μυτιλήνης και μετέφεραν με το πλοίο της γραμμής εκατοντάδες χρυσές λίρες και κοσμήματα, κρυμμένα σε διάφορα σημεία του καραβιού!

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν ένας κάτοικος της Μυτιλήνης αντελήφθη τρία άτομα, να βγαίνουν από σπίτι «φορτωμένοι» με 146 χρυσές λίρες. Τους ακολούθησε και τους είδε να επιβιβάζονται σε πλοίο για τον Πειραιά.

Το πλοίο της γραμμής σήκωσε άγκυρα και ξεκίνησε το δρομολόγιο. Μέσα στο πλοίο, όμως, βρίσκονταν κατά τύχη ως επιβάτες και αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν μεταβεί στη Λέσβο για υπηρεσιακά θέματα και επέστρεφαν στον Πειραιά.

Ειδοποιήθηκαν από τους συναδέλφους τους ότι… συνταξιδεύουν με τα μέλη σπείρας, που έχει αφαιρέσει χρυσές λίρες και χρυσαφικά από σπίτια της Μυτιλήνης.

Ξεκίνησαν μέσα στο πλοίο την έρευνα εν… πλω.

Τριγύρισαν το πλοίο βλέποντας τους επιβάτες. Λίγη ώρα μετά είχαν καταλάβει με ποιους είχαν να κάνουν. Τους συνέλαβαν μέσα στο πλοίο και βρήκαν τις χρυσές λίρες και τα χρυσαφικά τόσο στις αποσκευές τους, όσο και σε κρύπτες απίθανες του πλοίου!

Μόλις το καράβι  «έπιασε» στον Πειραιά, την τριάδα των διαρρηκτών περίμεναν άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση τις χρυσές λίρες τις είχαν αφαιρέσει από σπίτι 78χρονου στη Μυτιλήνη.

Η έρευνα στο νησί συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχονται και σε άλλες εισβολές σε σπίτια κατοίκων του νησιού.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 15, 17 και 27 χρόνων. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων των ανήλικων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Exit mobile version